Parterapeut Martin Østergaard logo
Parterapeut Martin Østergaard logo

Persondatapolitik hos Martin Østergaard Rådgivning ApS

Jeg indhenter kun persondata, der er relevant for din aktivitet hos Martin Østergaard Rådgivning ApS. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder jeg alle relevante lovbestemmelser. Dine persondata opbevares, så længe det er relevant og højst i 1 år.

Oplysninger jeg indsamler

Hvis du ønsker at bestille en tid via min hjemmesides kontaktformular, indsamler jeg de persondata, du skriver for at kunne svare på din henvendelse og lave en aftale med dig.
Jeg indhenter følgende oplysninger: navn, e-mailadresse samt det, du skriver om, hvorfor du/I ønsker min rådgivning.
Martin Østergaard Rådgivning ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
– Besøger min hjemmeside
– Sender mig spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.martinoestergaard.dk er Martin Østergaard Rådgivning ApS, Nørrebrogade 40, 3. tv., 2200 København N, cvr nr. 25051475

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, telefonnummer og e-mailadresse indhenter jeg for at kunne sende dig en bekræftelse af den aftale, du/I ønsker at lave. Samt for i den forbindelse at kunne sende dig praktiske oplysninger om min rådgivning.
Dine oplysninger vil blive slettet 1 år efter, at du har udfyldt kontaktformularen og sendt den.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.
Jeg har min hjemmeside hos DanDomain, som fungerer som hjemmesidens databehandler. Alle persondata vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som jeg til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode mig om følgende:
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til min e-mailadresse: mr********@gm***.com.

Cookiepolitik

 

Læs mere om:
Parterapi

Læs mere om:
Online rådgivning

Læs mere om:
Mail-rådgivning