Parterapeut Martin Østergaard logo
Parterapeut Martin Østergaard logo

Lige nu har jeg det godt

’Lige nu har jeg det godt’ er Martin Østergaards forsøg på i dagbogsform at vende sine negative tanker til positive og prøve at hele sig selv ved at skrive så ærligt som muligt om alle tanker og følelser, der dukker op. I ambitionen og håbet om at finde helingen i sig selv og finde fred med sig selv.

Her er eksperten selv på briksen, fordi han altid selv har fundet inspiration i forbilleder, der vovede at dele personlige udfordringer.

Rolig og livsbekræftende

’Lige nu har jeg det godt’ er en rolig, meditativ og livsbekræftende sjælsrejse gennem mørket og ind i lyset. En beretning uden hurtige fix, løsninger, tre-gode-råd eller opfordringer til altid at møde verden med et smil.

Et ambitiøst ønske om at lægge arm med livet, døden og kærligheden og tanker, der ikke altid vil være så lyse og lette, som man drømmer om.

Sådan køber du bogen ‘Lige nu har jeg det godt’

Bogen koster kr. 150,- (inkl. moms og forsendelse)

Bogen fås ikke som e-bog eller lydbog.

1. Betal med MobilPay

Send betaling til MobilPay: 34137

2. Send en mail eller sms

Skriv til mrtnstrgrd@gmail.com eller 50 27 28 28 med info om dit køb. 

3. Du modtager bogen

Du får tilsendt bogen hurtigst muligt.

Uddrag fra bagsiden af bogen ‘Lige nu har jeg det godt’

Hvorfor ikke bare være glad i låget?

“Det startede med en drøm om at skrive en krimi og endte som lidt af en gyser. Over et par måneder gik jeg stadig mere i stå og blev formørket af sorte tanker: Jeg kan ikke finde ud af det. Jeg er en dårlig forfatter. En dårlig terapeut. En dårlig far. Jeg har ingen venner. Min kæreste elsker mig ikke, og om lidt smuldrer jeg og forsvinder.
’Tag dig sammen for helvede.’ Sagde en stemme.”

Sådan helbreder du dig selv

“Hvor svært kan det være? Rigtige mænd tuder ikke. De er glade, selvsikre og positive. Deres kærester tænder for vildt på dem. Nu begynder du at skrive dine negative tanker ned. Du bruger et år på systematisk at notere alt. Godt som skidt. Alt skal med. Det er sådan, du helbreder dig selv!’
Og miraklet kom snigende. Ved hver dag at sætte kuglepennen mod papiret i en kinabog. Ved at læse bøger om andres forsøg på at rejse sig i deres kriser. Ved at insistere på at ville hele mig selv. Langsomt, men sikkert lykkedes det at få alting til at lette.”

Åbenhed og ærlighed deler vandene

Det sker ikke så tit, at vi, der lever af at hjælpe andre, fortæller, hvor meget vi selv slås med udfordringer omkring kærlighed, selvtillid, økonomi, familie, børn og venner. Og jeg forstår godt hvorfor. Jeg har selv prøvet i forskellige sammenhænge at være ærlig, og det deler vandene. Mange reagerer positivt og bekræftende på åbenheden, men der er også mange, som bliver usikre på min evne til at kunne hjælpe dem, hvis jeg har svært ved at hjælpe mig selv.

Reaktionerne på ’Lige nu har jeg det godt’ har været alt lige fra: ’Jeg får lyst til at give dig en skideballe og smide bogen ud i regnen’ til ’Det er et mesterværk’ og ’Den er flere steder på højde med Irwin Yaloms forfatterskab’. En enkelt besluttede sig efter endt læsning for at starte en uddannelse som psykoterapeut. En anden skrev i en mail: ’Jeg har fået så meget ud af bogen, at jeg ikke længere har brug for en session, hvilket jeg ellers trængte vildt til, inden jeg gik i gang med bogen’.

Læs mere om mit terapeutiske forbillede Irwin Yalom her >>

Har du brug for at tale om et svært forhold?

Psykoterapeut med speciale i parterapi

Har du levet i eller lever du i et forhold, der smerter og forvirrer dig og har du brug for at vende dine tanker om relationen med en udenforstående, er du altid velkommen til at få min vurdering.

En almindelig måde foregår gennem mail-rådgivning, hvor du skriftligt kan beskrive forholdet, hvorefter jeg svarer dig, hvad jeg tænker, og vi har en kort, skriftlig dialog om, hvad du kan stille op for at komme så godt som muligt videre.

Du kan også få rådgivning online eller ved en personlig samtale i min praksis.

Læs mere om:
Online-rådgivning

Læs mere om:
Terapi for én

Læs mere om:
Mail-rådgivning

Kontakt mig

Hvis du har spørgsmål eller vil bestille en tid.

8 + 7 =

Nørrebrogade 40, 3.tv. 2200 København N