Foredrag

Kærlighed i krise

– om nogle af de underholdende forskelle på kvinder og mænd

En dejlig aften i selskab med det, der giver dig eller jer nogle af de største glæder og sorger – kærlighed. Et foredrag om hvorfor vi ofte misforstår hinanden på brøkdele af et sekund og ender i dumme konflikter, der skaber afstand og frustration. Og med inspiration til at guide sig selv klogere gennem de svære følelser.

Vær forberedt på et lidt anderledes foredrag, hvor jeg ikke hele tiden taler, men fra starten inviterer publikum til – hvis de har lyst – at deltage ved at stille spørgsmål og fortælle om sig selv. Man kan derfor som publikum komme overraskende tæt på andre menneskers privatliv. Stimulerende og befriende for nogle – lettere intimiderende for andre.

Mandag 19. marts kl. 19.00-21.30

Pris: kr. 250,-

Sted: I Martin Østergaards praksis og privatbolig: Nørrebrogade 40, 3.tv, 2200 København N.

Max 20 deltagere pr foredrag. Åbent fra kl. 18.30. Pause 20.15-20.30

Billetter: Klik her!

Om foredraget: Parterapeut Martin Østergaard har gennem 20 år hjulpet kvinder og mænd med bedre at forstå, hvad det er, vi siger til hinanden – og ikke mindst mener, men ikke får sagt.

“På mange måder er moderne kvinder og mænd nærmest ens”, siger parterapeuten. “Men sammen med kæresten, er det ofte tydeligt, at vi kan være endda meget forskellige”.

“Hvordan kan det fx være, at kvinden ofte skriver lange sms-beskeder, og manden ofte svarer med ‘OK’?

Og hvordan kan det være, at manden føler sig personlig angrebet, når kvinden fortæller om et eller andet, der har irriteret hende i løbet af dagen?

Og hvorfor afbryder kvinden, når manden endelig åbner munden og siger sin mening?

Og hvorfor siger manden pludselig meget mere, når der er andre til stede?

Og hvorfor er der nogle forhold, hvor flere af de traditionelle kønsroller står på hovedet?

Og hvordan kan det være, at vi ofte misforstår hinanden og bliver uvenner lidt for længe ad gange, når vi mest af alt har lyst til hygge og harmoni.”

Det er muligt at stille spørgsmål fra starten af foredraget og fortælle om egne oplevelser.

Martin Østergaard har skrevet otte bøger om samliv, familieliv og personlig udvikling – bl.a. bestselleren Vejen til mandens hjerte og Vejen til kvindens hjerte. Det vil være muligt at købe bøger til foredraget. Flere af bøgerne kan købes som e-bøger og lydbøger i web-shoppen.

Billet til foredrag kan købes her.