Online-rådgivning

Hvad er online-rådgivning hos dig?

Online-rådgivning hos mig handler ofte om, hvordan man som par eller enkeltperson får et bedre kærlighedsliv:

Hvordan har vi bedre kommunikation?
Kan vi undgå de opslidende diskussioner?
Er vi gode kærester?
Er der liv efter børn?
Hvorfor kommer jeg ikke videre?
Hvordan får vi liv i vores ægteskab?
Hvordan får jeg tilliden til ham tilbage?
Hvor blev kærligheden af?
Hvorfor er jeg utro?

Har du online-rådgivning om andet end kærlighed?

Ja, jeg rådgiver online om mange andre ting end kærlighed. Jeg rådgiver fx om personlig udvikling, og vi kommer ind på emner som fx:

Hvad skal jeg med mit liv?
Hvordan bliver jeg mere åben?
Hvordan bliver jeg bedre til at beskytte mig selv?
Hvordan bliver jeg mere glad og positiv?
Skal jeg se på forholdet til mine forældre?

Jeg har også online-rådgivning om arbejdsliv:

Hvordan når jeg mine mål på jobbet?
Skal jeg skifte arbejde?
Hvorfor stresser jeg?
Er jeg god nok til mit arbejde?
Er min chef dårlig?
Hvordan påvirker mit arbejde mit privatliv?

Hvorfor er det en god idé med online-rådgivning?

Rådgivning online er en god idé, hvis det er mest praktisk for dig at tage mødet med mig digitalt. Måske har du mange andre gøremål og optimerer i forvejen din tid med online møder. Måske bor du langt fra min praksis på Nørrebro eller vil gerne slippe for myldretid og trængsel i København. Måske er det rart for dig eller jer at få rådgivning uden at skulle ud af hjemmet og have børnene eller hunden passet. Måske har du et akut behov for samtale og kan se, at jeg har en ledig tid, men kan ikke nå frem i tide. Jeg har lavet rådgivning på Zoom, Teams, FaceTime og Skype. Og hvis du foretrækker et andet medie, finder vi ud af det.

Kan man lave terapi online?

Ja, online-terapi eller online-rådgivning fungerer overraskende godt. Det er anderledes end at sidde over for hinanden, men at kunne se hinanden giver tryghed og værdi for mange. For flere er det også rart, trygt og mindre stressende at være hjemme, når man skal tale om noget svært. For at få det fulde udbytte og maksimal tryghed kan man kombinere ved først at mødes med mig i min praksis i København og så bagefter mødes online.

Hvad koster online terapi og rådgivning?

Prisen er den samme som for almindelige samtaler hos mig. Kr. 1000,- for en time for individuel rådgivning og kr. 1200,- for par. Og fra kl. 17.00 stiger prisen en anelse til kr. 1200 for en times online rådgivning og kr. 1400 for par. Vil man gerne have mere tid end 60 minutter, kan det aftales på forhånd eller undervejs.

Hvordan bestiller man tid til online-rådgivning?

Man kan bestille online-rådgivning i bestillings-formularen på min hjemmeside. Man kan også sende en sms til mig på 50272828 eller skrive til mrtnstrgrd@gmail.com og høre, hvornår jeg har tid. De ledige tider står også på forsiden af min hjemmeside.