Parterapeut Martin Østergaard logo
Parterapeut Martin Østergaard logo

Flere veje til mandens hjerte

’Flere veje til mandens hjerte’ fra 2008 er en underholdende opfølger til bestselleren ’Vejen til mandens hjerte’ fra 1999.

Bogen handler om forskelle på mænd og kvinder, forelskelse, sex, udfordringer efter det første år sammen og efter 5 år sammen, børn, sammenbragte familier og parterapi.

117 spørgsmål og svar om mænd

I ’Flere veje til mandens hjerte’ er læsere blevet inddraget i bogen med 117 spørgsmål og svar undervejs i teksten fra kvinder, der på opfordring fra forfatteren, skrev og stillede deres mest brændende spørgsmål om mænd.

Bogen har også 28 historier fra kvinder om deres drømmemænd og hademænd og slutter af med et hårdt kapitel om at miste kærligheden, blive forladt, forlade og komme styrket igennem et brud.

Det er en historie til dem, der drømmer om og længes efter, at det døde vil springe op og være vakt til live igen.

Sådan køber du ‘Flere veje til mandens hjerte’ som paperback, lydbog eller e-bog

Paperback-udgaven af bogen koster kr. 150,- (inkl. moms og forsendelse)
E-bogen koster kr. 100,- (inkl. moms)
Lydbogen (læst op af forfatteren) koster kr. 100,- (inkl. moms)

1. Betal med MobilPay

Send betaling til MobilPay: 34137

2. Send en mail eller sms

Skriv til mrtnstrgrd@gmail.com eller 50 27 28 28 med info om dit køb. 

3. Du modtager bogen

Du får tilsendt din valgte bog hurtigst muligt.

Uddrag fra bogen ‘Flere veje til mandens hjerte’

Kvinder og mænd vil hinanden det bedste

“Selv om mænd og kvinders forskelle for alvor viser sig, når vi er kærester, er vores mål det samme. Vi vil gerne være på bølgelængde og forstå hinanden bedre. Være varme og glade sammen. Elske og føle os elskede. Have det godt og en gang imellem være nærmest lykkelige sammen.

Manden vil helst smile hele vejen hen til lykken ved fx at lade som om, problemer ikke eksisterer, selv om han godt er klar over, at det ikke passer. Kvinden er på dette område mere realistisk. Hun ved, at sorg og lykke går hånd i hånd, men ville ønske, at hendes realitetssans ikke skyggede så meget for hendes drømme.

Kvinder og mænd vil hinanden det bedste. Men vi misforstår hinanden få sekunder inde i en samtale og tror, at den anden er ude efter os. Vi fejlfortolker på rekordtid det, vi hører. Og vi siger selv noget uheldigt på en klodset måde, selv om vi mest af alt ønsker at række hånden ud og kærtegne med et par velvalgte ord.”

Den lille forskel

Her er endnu et uddrag fra kapitel 1 i ’Flere veje til mandens hjerte’:

’Af en eller anden grund bliver folk i utrolig godt humør, når jeg siger, at den lille forskel er kæmpestor, at mænd og kvinder er mere forskellige end nat og dag, og at vi dybest set ikke fatter en bønne af, hvad der foregår i hjernen på hinanden.

Jeg ved ikke helt, hvad der er så sjovt, men en opstemt uro og fnisen breder sig – fx hos publikum til et foredrag. Som om jeg har sagt noget frækt, og de gerne vil have mig til at sige noget mere. Og det gør jeg så, for jeg kommer også selv i godt humør, når andre griner.

Og det bliver selvfølgelig kun sjovere af, at nogen altid protesterer og siger, at mænd og kvinder ikke er forskellige, men at mennesker er forskellige. Sandt nok, men det er altså sjovere at komme med eksempler på, at kvinder foretager sig grinagtige ting, som flertallet af mænd aldrig kunne finde på. For det medfører uundgåeligt, at mænd i næste øjeblik kommer under lup. Og i mandens tilværelse sker der immervæk en del fjogede ting.

Hvis du vil læse et større uddrag af ’Flere veje til mandens hjerte’, kan du finde det her >>

Har du brug for at tale om et svært forhold?

Psykoterapeut med speciale i parterapi

Har du levet i eller lever du i et forhold, der smerter og forvirrer dig og har du brug for at vende dine tanker om relationen med en udenforstående, er du altid velkommen til at få min vurdering.

En almindelig måde foregår gennem mail-rådgivning, hvor du skriftligt kan beskrive forholdet, hvorefter jeg svarer dig, hvad jeg tænker, og vi har en kort, skriftlig dialog om, hvad du kan stille op for at komme så godt som muligt videre.

Du kan også få rådgivning online eller ved en personlig samtale i min praksis.

Læs mere om:
Parterapi

Læs mere om:
Terapi for én

Læs mere om:
Mail-rådgivning

Kontakt mig

Hvis du har spørgsmål eller vil bestille en tid.

15 + 7 =

Nørrebrogade 40, 3.tv. 2200 København N