Tre måder at tiltrække en mand på

Hvad gør man, når man har været kæreste med en mand i et års tid, og den flammende kærlighed er blevet til et lidt mere lunkent engagement?

Hvad gør man, når han bruger mere tid på familie, venner og sine børn eller fritidsbeskæftigelser, mens han ikke længere har så travlt med at være sammen eller tale om at flytte sammen som i starten?

Man kan vælge flere metoder, når man står over for en mand, der trækker sig lidt.

Herunder kommer tre af de mest oplagte metoder. Jeg er mest til metode nr. 2, men metoderne nr. 1 og nr. 3 har også deres charme.

1.
Sig til ham lige ud af posen, hvad du tænker. At du gerne ser, at I flytter sammen, og at du er lidt bange for, at det ikke sker, fordi du er lidt for sød og tilbageholdende og så bange for at få et “Nej” eller et “Mjae”, at du ikke siger noget. Og at du i øvrigt savner, at han er lidt mere på.

Fordele:
Du træder i karakter og er dig selv. Du bryder ud af det pleasende og bekymrede og vover pelsen. Du får fortalt om dine behov og ønsker og konfronterer ham med, at han er nødt til at tænke på dig, hvis han ikke vil miste dig.

Ulemper:
Han kan føle sig presset og blive irritabel og trække sig yderligere. Du kan få angst, fordi du risikerer mere, når du træder frem og viser tydeligt, hvem du er. Du risikerer at miste ham.

2.
Du trækker dig lidt væk fra ham ved ikke at kontakte ham så meget på mail, telefon og sms. Du opprioriterer samvær med andre mennesker – familie, venner og bekendte – og gør flere ting uden ham og uden at orientere ham eller aftale det med ham. Du svarer med et par timers forsinkelse, når han ringer eller skriver til dig, og det bliver du ved med, til den ønskede effekt opstår.

Fordele:
Du får lejlighed til at mærke, at livet ikke kun drejer sig om dit samliv med ham, og at du ikke er afhængig af hans bekræftelse af dig. Du får et løft ved hyggeligt og givende samvær med andre mennesker, som holder af dit selskab. Du tiltrækker hans opmærksomhed og vækker hans respekt og lyst til samvær. Han bliver en smule jaloux, selv om han ikke vil være ved det.

Ulemper:
Du bliver bange for, at han vil blive sur og tvær. Du vil føle, at du spiller spil, når du ikke reagerer med det samme på en opringning eller sms-besked. Du vil blive bange for, at han vil sige, at når du er så underlig, så ved han snart ikke.

3.
Du får ikke rigtig taget emnet op, men kommer til at snakke lidt om det i forbindelse med noget andet, I taler om. Du kommer til at spørge sådan lidt offeragtigt og anklagende, om han “da ikke vil flytte sammen med dig alligevel?”. Han vil blive lidt irriteret og sige, at det ikke ligefrem gør ham mere motiveret, når du siger det på den måde, men at det nok skal komme, når han føler for det, og at det ikke skal presses frem.

Fordele:
Du får sagt, hvad du mener på en mindre konfronterende måde. Han bliver mindet om, at du gerne vil flytte sammen.

Ulemper:
Han trækker sig måske yderligere, fordi han føler, at du sætter ham under pres. Hans udbytte af samværet med dig daler, når du brokker dig for meget og fremstår dominerende. Du ved efterfølgende stadig ikke, om du er købt eller solgt og har ikke nogen fornemmelse af, hvornår I i givet fald skal flytte sammen. Og du har heller ikke fornemmelsen af, at han er mere “på” eller er med på, at du savner mere samvær og planlægning af samme.