The Evil From Ypanema

Jeg startede for 3-4 år siden med at skrive på en spændingsroman, som har arbejdstitlen ”The Evil From Ypanema”, og da det er noget nyt for mig at skrive fiktion, så har jeg fra dag 1 haft den vildeste præstationsangst, hvilket ofte har fået mig til at veje 300 kilo, når jeg satte mig til tastaturet. Men hey, det positive er, at jeg undervejs har fået lavet en masse andet på grund af mine tilbagevendende skriveblokeringer. Fx er jeg begyndt at male abstrakte malerier, og nogle ret fede af slagsen, hvis jeg selv skal sige det. Og det er faktisk ikke så ofte, jeg synes, at det, jeg laver er vildt fedt. Men det spillede bare for mig, og nu har jeg fyldt vores hjem med stadig større lærreder. Og så har jeg også skrevet en anden bog undervejs, som har arbejdstitlen ”Lige nu har jeg det godt”, som er en selvhjælpsbog, der handler om at vende negative tanker til positive. Og vel at mærke en lidt atypisk selvhjælpsbog, som handler om en selvhjælpsbogsforfatter, der har virkelig svært ved at hjælpe sig selv med at tænke positivt og derfor hele tiden skriver om alle sine sorte lorte-tanker. Hehe, det er faktisk sjovt. Jeg har skrevet 550 sider, og arbejdet ihærdigt stort set hver eneste dag det seneste halvandet år. Lige nu sidder jeg og redigerer bogen, og det er fantastisk. Nu kører det. Nu kan jeg se enden. Nå, men det her ville jeg bare sige for at komme med et eksempel på, hvor meget godt, der kan komme ud af at have virkelig svært med noget andet. Havde det ikke været for krimien, var det aldrig blevet til noget med hverken malerier eller selvhjælpsbogen. Og faktisk mangler jeg i skrivende stund kun slutningen på spændingsromanen, så helt skidt er det da ikke.