Rules of engagement

Jeg ved godt, at jeg tidligere har ment, at man skal lade manden være jægeren. Jeg har sågar skrevet det i mine bøger. Og jeg mener det for så vidt stadig. Det er vigtigt i starten af et datingforløb at lade manden være jægeren, hvis man gerne vil være ovenpå, når det handler om at spille spillet og undgå at blive såret.

Men samtidig er jeg blevet så pissetræt af alt det der med at skulle gøre sig til i en indledende fase. Min mangeårige erfaring er jo, at enten så er den der, eller også er den der ikke, og det ved man ofte i løbet af få sekunder.

Og hvis man skal gøre sig en masse anstrengelser for at gøre den anden interesseret eller for at gøre sig selv motiveret, så har mindst én af parterne et forkert fokus i forhold til at udvikle et… ja, forhold.

De fleste mænd, jeg kender, vil bare have noget på den dumme og så i øvrigt have en kæreste, hvis kvinden passer ind i en udefra set meget snæver definition på, hvad en kvinde skal være.

Nogle mænd vil gerne have piger, der har små numser og små bryster og ligner små drenge. Andre vil gerne have små numser og store bryster på kvinder med sixpack og brede skuldre. Andre igen kan bedst lide alle dem med store numser og små bryster – puha, gudskelov. Men øv, så var der lige noget irriterende ved hendes personlighed, og så gik den alligevel ikke.

Vi er langt mere dyr, end vi selv er klar over, og når vi har snuset til hinanden i to sekunder, så har vores instinkter taget en beslutning. Hjernen kan så have noget at skulle have sagt undervejs, men det er ikke meget. Manden tænker: “Kunne hun i det mindste være en god seksuel oplevelse for en enkelt aften?” Kvinden tænker… ja, hvad tænker kvinder?

Så mit råd er… slap af og hold fokus på manden (eller kvinden). Hvis han (hun) har alt for travlt eller er alt for meget et eller andet, du ikke kan forklare, og som gør dig utryg, så hold hellere fokus på det, der er endnu mere vigtigt… dig selv.

Og hvis du ikke vil have dem, der gerne vil have dig, men altid tænder på dem, der først lokker og så kort efter afviser, så ring for h…… til mig eller en anden god terapeut eller en moden veninde med hår på brystet og find ud af, hvorfor du løber efter de forkerte eller synes, at du går i det forkerte tøj og er alt for genert til at finde den rette.