Hej verden!

Hej, jeg hedder Martin Østergaard og er praktiserende parterapeut. Jeg har haft privat praksis på Nørrebrogade i København i de seneste 15 år, og jeg har aldrig haft et job, jeg har været så vild med, selv om mine forrige 10 år med job som journalist uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole også var rimeligt spændende. Det er et privilegium dag efter dag at tale med folk, som inviterer mig indenfor i nogle af deres mest private tanker og følelser. Som journalist kom jeg tæt på, men jeg ville gerne endnu tættere på. Jeg har skrevet 7 bøger om familie, kærlighed og samliv. Bedst kendt er nok ”Vejen til mandens hjerte”, som var en øjeblikkelig bestseller, da den udkom. På utallige opfordringer skrev jeg senere ”Vejen til kvindens hjerte”, som også er en rigtig god bog, men den blev aldrig en bestseller. Det kan man så lige tænke lidt over.

 

I denne blog vil jeg skrive en masse om kvinder, mænd, samliv, familie og børn. Men jeg vil også skrive om andre af de ting, jeg beskæftiger mig med. Fx de bøger jeg arbejder på. Ja, mine bogprojekter vil nok være det næste, jeg vil underholde med, når jeg vender tilbage med et indlæg her i bloggen. Jeg skriver i øjeblikket på to bøger, en spændingsroman… hvilket er helt nyt for mig. Og så noget mere hjemmevant, en selvhjælpsbog om at vende negative tanker til positive, men alligevel med det særlige twist, at bogen handler om en selvhjælpsbogsforfatter, der har virkelig svært ved selv at vende det negative til positivt.