Det gør børn ved dit parforhold

Når et kærestepar får børn, ændres deres forhold radikalt. Børnene fortryder vi jo aldrig, at vi har fået. Men for dælen hvor er der meget i forholdet til kæresten, som ændrer karakter.

TV2 website TV2 Go bad mig lægge hovedet i blød og komme op med nogle humoristiske prøvelse, man kunne kaste sig selv og sin kæreste ud i for at forberede sig på, hvordan det bliver at være kærester, når man få børn. Og måske er der også nogle forældre, der kan genkende hele eller dele af deres samliv.

Herunder kommer mine prøvelser til de endnu barnefri.

Du kan også læse hele artiklen på TV2 Go ved at bruge følgende link: http://go.tv2.dk/articlefornoejelse/id-60330139:det-gør-børn-ved-dit-parforhold.html?forside

Det gør børn ved parforholdet

Test: Sex 1

a. Drop sex i en måned eller tre.
b. Hold et møde hvor I taler om, at det er på tide at komme i gang igen.
c. Hav sex under omstændigheder, der får jer til at føle jer akavede og fremmede for hinanden.
d. Aftal på et efterfølgende møde at det var dejligt, og at I bør gøre det noget oftere.
e. Vent derefter tre uger med at have sex igen.
f. Når I næste gang har sex, skal I afbryde efter tre minutter, hvorefter den ene af jer bruger de næste fem minutter på at læne sig ud af sengen og have hånden nede i en papkasse og ae på en smartphone, der afspiller lyden af et spædbarn, der bruger fem minutter på at falde til ro og i søvn igen.
g. Dyrk derefter sex i tre minutter, afbryd og spil optagelsen igen, mens det nu er den anden, der stikker hånden ned i papkassen til telefonen.
h. Vent derefter en uge til to med at dyrke sex.

Test: Rollefordeling – set med kvindens øjne

Find en pude. Kvinden skal holde puden i venstre hånd i 10 dage. Puden må kun slippes sammenlagt 5 minutter hver time. Manden skal stå op klokken 6, gå på arbejde klokken 7 og først være hjemme mellem kl.19 og 20 hver aften. Puden skal have mad, skiftes, køres i barnevogn, leges med og sove. Puden må maksimalt sove en halv time om formiddagen og en halv time om eftermiddagen, og hvis kvinden selv er træt, skal hun sove samtidig og har kun den tid til overs til sig selv, som hun ikke sover i løbet af den halve time. Kvinden skal lave aftensmad til puden og sig selv, spise alene sammen med puden, vaske op og sætte på plads, inden manden kommer hjem. Derefter har kvinden en halv time til at svare på de mails og sms-beskeder, hun ikke har nået med én hånd i løbet af dagen. Før kvinden går i seng klokken 21.15, skal hun bruge et kvarter på at fortælle, hvor hård dagen har været, mens manden ser lidt på tv eller i sin smartphone.

Test: Rollefordeling – set med mandens øjne

Prøv i ti dage at lege, at det er kvinden, der bestemmer alt, hvad I skal gøre i løbet af dagen. Hver gang manden får lyst til at gøre noget, skal han sende en sms til sin kæreste for at spørge, om det er ok. Legen gælder også i weekenden. Kun hver fjerde gang, manden har lyst til noget, skal man følge hans plan, men med kvindens justeringer. Selv om kvinden bestemmer det meste af tiden i legen, skal hun være lidt misfornøjet og må gerne jævnligt sige til manden: ”Hvor er du henne? Du virker fjern”.

Test: Pusle baby

1. Køb eller lån en spædbarnsdukke.
2. Din kæreste skal nu give dukken tøj eller ble på.
3. Kommentér hans eller hendes måde at gøre det på, uden at det kan opfattes som ros.
4. Trap op ved at komme med gode råd til, hvordan bleen slutter mere tæt uden at klemme.
5. Trap op ved at sige, at barnet ikke bryder sig om, at du gør det på den måde.
6. Trap op ved at puffe lidt til din kæreste og sige: ”Skal jeg ikke tage over?”
7. Skift derefter rolle. Nu er det din tur til at give dukken tøj eller ble på.
8. Når din kæreste spydigt siger: ”Der er sørme mange måder at pusle en baby på”, skal du svare: ”Vil du ikke hellere gøre det selv?” Derefter går du fra babyen, som du lægger på kanten af puslebordet, så din kæreste skal springe til for at undgå, at dukken ryger på gulvet.

Test: Sex 2

Kvinder
1. Vent til der opstår en situation, hvor du er ved at kaste op af træthed, føler dig kropsligt i ubalance eller komplet usexet og ukvindelig.
2. Bed nu din kæreste opfordre dig til at dyrke sex.
3. Afvis ham på en måde, der signalerer en blanding af vantro og raseri.
4. Vend ryggen til ham i sengen og fald i søvn.
5. Fortsæt med at gøre dette et halvt års.

Mænd
1. Bed din kæreste afvise dig, når du fem til ti gange i løbet af dagen prøver at være tæt på hende fysisk. Hver gang skal hun sige: ”Nej, skat, ikke lige nu”, lukke øjnene, krumme armene omkring sig og signalere ubehag.
2. Onanér dobbelt så ofte, som du plejer. Også selv om det keder dig.
3. Brug enhver lejlighed til at klæde andre kvinder af med øjnene og forestille dig, at I har sex, og at de har vildt meget lyst.

Test: Konflikt

a. Fortæl din kæreste om en ting, du synes, din kæreste har grebet an på en forkert måde.
b. Få din kæreste til at fortælle dig om en ting, du har gjort forkert.
c. Hæv stemmen og sig det samme på en ny måde og sig, at din kæreste ikke tager imod kritikken.
d. Bed din kæreste gøre det samme.
e. Indrøm ingen fejl, sig ikke undskyld, men græd gerne, hæv stemmen yderligere eller smæk med køkkenlågerne eller fronten på opvaskemaskinen.
f. Råb til din kæreste: ”Du ligner din mor” eller ”Du er fuldkommen som din far”.
g. Sig at din kæreste skal råbe til dig: ”Du er fandme sindssyg”.

Test: Børneopdragelse

Mænd
Sig til din kæreste, at hun er alt for blød og inkonsekvent over for barnet eller børnene, når de fx ikke vil spise, hvad der bliver sat på bordet.

Kvinder
Sig til din kæreste, at han er alt for hård og konfronterende over for barnet eller børnene, når de fx ikke vil spise maden, der bliver serveret.

Begge
Diskutér vredt lidt frem og tilbage, hvilken metode, der er den rigtige. Den, der har rollen som mand, skal som den første trække sig ud af diskussionen og sige: ”Jeg gider ikke diskutere med dig, for du gør jo alligevel, hvad der passer dig”.

Test: Weekend

Kvinder
1. Bed din kæreste vælge mellem to muligheder.
2. Enten at være væk stort set hele lørdagen og søndagen travlt optaget med at spille golf eller at hjælpe venner med at lave køkken eller bygge carport.
3. Eller at blive hjemme og hele tiden slå ud med armene og stille spørgsmål som: ”Skal du eller jeg lave frokost?”, ”Skal jeg tage opvasken eller køre en tur med den lille?” og ”Hvor lægger jeg sparkedragterne?”

Mænd
1. Bed din kæreste lade være at tage make up på.
2. Hun skal også iføre sig joggingbukser og en løs trøje.
3. Bed hende undgå øjenkontakt hele weekenden og om at være irritabel, hvis hun er nødt til at sige noget til dig.

Test: Tålmodighed
1. Sæt jer over for hinanden, når dagen er ved at være omme.
2. Kig på din kæreste og sig inde i hovedet på dig selv: ”Vi har levet sammen i syv år, og aldrig har du været så fremmed for mig som nu”.
3. Sig til dig selv: ”Min kæreste er min værste fjende”.
4. Undlad at kysse hinanden godnat og læg jer med ryggen til hinanden.
5. Sig til dig selv næste morgen: ”Det duer ikke at blive skilt lige nu, for børnene må ikke gå glip af deres første skiferie”.
6. Sig til dig selv i løbet af dagen: ”Det skal nok gå. Jeg er heller ikke for nem at leve sammen med”.

Test: Julefrokost
1. Klæd jer på i noget tøj, I ikke plejer at gå i.
2. Spis en karrysild på rugbrød, lidt lun leverpostej, flæskesteg med rødkål og slut af med ris a la mande med varm kirsebærsovs.
3. Drik 2-3 snapse undervejs, et par øller eller noget vin.
4. Dans til to uptempo numre fra 90erne.
5. Luk jer inde i et stort, mørkt garderobeskab eller kosteskab og tag på hinanden. Prøv at få knappet noget af tøjet op, mens I klamrer jer til hinanden. Kys hinanden med åben mund og masser af tunge, indtil kvinden er hudløs af mandens skægstubbe.
6. Sig til hinanden: ”Det duer ikke, det her, vi er jo begge to gift og har børn”.