Svar til: Spark gang i denne ny brevkasse

#2169
Salamina
Deltager

Lige præcis Sommerregn. Mit ønske med mit indspark har også været, at alle som læser med her i kassen et eller andet sted kan have noget gavn af at se det, selvom vi ikke kan se, huske, mærke det osv.

For mit vedkommende, er der sgu sket en eller anden åbenbaring, som er rigtig god for mig, at have med mig. Fx har jeg igennem hele mit studie trukket mig fra vores daglige tidlig morgen og slut på dagen grounding meditation – no way – jeg har ikke kunnet deltage i det. Jeg har siddet og kæmpet med larm i min krop og så stod jeg sgu bare af det der grounding og meditation. Men her på de sidste par måneder har jeg sgu været godt i det og følt mig rigtigt fedt tilpas med det og jeg er sikker på, at meget handler om, at jeg har fået vendt ting og sager til, at ok, her er jeg og det er sgu ok, jeg kan godt være i det uden at min krop og hjerne larmer så meget, at jeg ikke kan være i det.

Og det siger mine undervisere altså også, at de kan se, at jeg har det helt cool nu og jeg lissom svæver. Jeg har det topdollar, jeg er hvor jeg skal være, ingen angst ingen bekymring ingen sved i håndfladerne.

Men helt ærligt, så er helbredelsen foregået på et ret ubevidst plan. At jeg har taget læring, gået hjem tænkt, evalueret og haft syrede drømme og så pludselig, hey, mand, jeg er her endnu, jeg er ok.