Svar til: Skal jeg løbe væk?

#1299

Hej

Jeg tror, at hun er lidt ekstra lukket over for dig for ikke at risikere at invitere dig til at prøve igen og ende med at arbejde sammen med en stalker. Jeg tror, at hun er lige så bange som dig for, at en dårlig relation på jobbet vil fucke hendes arbejdsglæde op.

Hold derfor høflig afstand. Sig “Hej” igen og ikke mere. Forstå at dette er hendes måde at beskytte sig selv på. Og først når du holder korrekt og venligt øget afstand til hende i en ikke nærmere defineret periode og ikke forventer venskabelighed og snak om, hvordan det går, rykker hun tættere på dig. Der kan gå flere måneder.

Din reaktion er også helt normal set med mine briller. Du har været forelsket, afvist, skuffet og i dine følelsers vold. Du er kommet igennem helvedes porte og ud på den anden side. Lige nu er du naturligvis lidt overfølsom i relation til hende, og det ser jeg intet skidt i, tværtimod. Det vidner jo om, at du er af kød og blod og har følelserne lige under huden. Nu skal du bare bruge dem på noget andet – og en anden.

Med venlig hilsen

/ Martin Østergaard