Svar til: Skal jeg bare spøge ham?

#1222
rubia
Deltager

Hej Jasmina

Jeg synes du skal gøre noget, prøv at snak med ham, vær kreativ, snak om vejret elle andet, hvad du nu kan finde på, du kan når du føler at jeres samtale glider så kan du spørge om du må sende ham en SMS, eller andet hvad der nu falder naturlig.

Jeg har selv lige scoret en fyr på denne måde, jeg er dog ikke interesseret i fyren, så det var let, jeg bor i et stort bolig kompleks, vi har fælles vaskeri, der møder jeg en del mennesker,jeg har for 3 år siden henvendt mig til en fyr, efterfølgende har jeg mødt ham nogle gange i vaskeriet. så for en måned siden mødte jeg ham på gaden, han sagde han havde kigget efter mig i vaskeriet, så sagde jeg lidt kækt.. du kan bare sende en SMS, han tog imod mit nummer, og sagde jeg kunne invitere på kaffe, lidt efter modtog jeg en SMS besked fra ham at jeg bare kunne sige hvornår!!! det gjorde jeg så over en uge senere, og han kom her vi hygge snakkede, og nu 3 dage efter har han sendt en besked.. om vi skal finde en aften i næste uge..
Jeg er dog ikke interesseret i ham, kun venskab med en nabo, og jeg havde ikke regnet med at han var interesseret. så det er godt at sætte gang i noget hvis det er det man vil. det jeg gjorde var at jeg var lidt dominerende og trak mig langt væk, så tog han over, så det er måske en taktik du kan bruge.. held og lykke pas på ikke at virke desperat!!