Svar til: Skal han vænne sig til kærlighed?

#2248

Hej

Du holder HELT op med at henvende dig til ham. Og når han så skriver og spørger: “Are we good?”, så skal du bare svare: “Jeg har det super!”.

Han har været et lystent eventyr for ham at drøne på tværs af landet for at være sammen med dig. Han har nydt spændingen og nyhedens interesse. Han har skummet fløden. Nu er han bange for at involvere sig yderligere, fordi han jo ved, at der vil komme stadig flere ønsker og krav fra dig (som du også selv har gjort rede for), og derfor har han allerede på forhånd dårlig samvittighed over, at han ikke kan leve op til SIN egen forventning om at gøre dig HELT lykkelig ved at være nogenlunde i nærheden. Og det kan han jo ikke. Og han gider heller ikke. Det var spændende at sidde og drømme om sex med dig på tværs af landet de første gange. Nu føles det som en forpligtelse at være et ordentligt menneske over for dig. Og derfor står han af.

DINE udtalte forventninger er han ligeglad med. Han tror ikke på dem. Og det skal han heller ikke. For de handler kun om dine forventninger her og nu. Og som en kunde hos en brugtvogsforhandler ved han da godt, at han ikke på sigt kan regne med alt det, du lige nu lover ham, selv om det hele lige nu – hvor du er forelsket og gerne vil have bilen solgt – er store sandheder for dig.

Hvis du på nogen måde skal fastholde hans interesse, skal du helt slippe ansvaret for at drive jeres forhold frem. Det er HAM, der skal skrive til dig. Det er HAM, der i samtaler og skriveri med dig skal foreslå at ses … og ikke bare begræde at han gerne vil ses, men ikke kan og på den måde angler efter umulig anerkendelse fra dig omkring ikke at ville prioritere dig højere end i starten, da han ikke kunne slippe dig. Og når han spørger dig, om det ikke er utilfredsstillende for dig med sådan en som ham, skal du bare svare: “Jeg tror ikke på utilfreds”. Og når han spørger, om du har andre mænd end ham, skal du svare: “Ville du have det, hvis du var mig?”

Jeg tror bare, at han skal fyldes op efter mange triste og tomme år med eksen – sikkert med tilfældig utroskab undervejs i ægteskabet. Og jeg tror, at han ikke ønsker at forpligte sig. Før han møder nogen, der overmatcher ham med hensyn til ikke at ville forpligte sig. Det er HER, du skal vinde over ham. I første omgang for at satse på at få ham fuldt og helt, hvis han ikke kan undvære dig. Men i anden omgang – hvis han ikke KAN forpligte sig – for allerede nu at sikre og beskytte dit selvværd og den lysende og engleagtige charme, som du tiltrækker andre menneskers energi med. Og som du bruger til at give andre mennesker kærlighed med. Den må du ikke miste for en mands skyld!

De bedste hilsner

/ Martin Østergaard