Svar til: Single men i forhold HJÆLP

#1614
Anonym
Inaktiv

Forvirredelillemig, du viser jo her, at du er rigtigt god til at stå ved dig selv.

Du bliver kaldt en deltager i en dysfunktionel familie og svarer ved at holde fast i, at det du oplever som virkeligt for dig, at det er det også. Og at når du synes, at noget er værd at drøfte, så er det det også for andre.

Det er ikke det, som kendetegner deltagere i dysfunktionelle familier, og Salamina trak da også klogt den analyse tilbage.

Jeg vil da ikke udelukke, at du har det der der Hillary-gen, der skal til for leve med en mand, der kan finde på at være utro. Men hvor forholdet alligevel er stærkt. Altså ikke en min-kone-forstår-mig-ikke-utroskab.

Jeg har ikke selv det styrke. Det har jeg i hvert fald ikke haft hidtil. Min holdning til utroskab har været, at “hvis jeg opdager det, så går jeg”, og det har jeg formuleret tidligt i forhold. Det er også en måde at sige på til en mand, at han skal ikke komme hjem og gå til bekendelse.

Nogle kvinder finder en sådan styrke i sig selv. Det er typisk kvinder, som ikke har deres mand som deres førsteprioritet i deres liv. De har noget andet, de brænder for. Deres sexliv er ikke der, de henter deres følelse af at være værdifulde som kvinde og menneske. Suzanne Bjerrehus fx lever i et åbent forhold.

Kunne du finde det frem i dig selv? Sige, at når ved, at du er den han har valgt, at du er nr. 1, så vil du se let på sidespring, og desuden kridte banen af, hvordan han skal opføre sig – fortælle det eller ikke osv. Selv overholde samme regler.

Jeg tror ikke det er noget, man lærer på en enkelt dag.

Bedste hilsner, Charlene