Svar til: Single men i forhold HJÆLP

#1561
Salamina
Deltager

Hej Forvirredelillemig

Jeg synes ikke du er komplet idiot. Indtil videre er alle mulige løsninger også til stede. I er stadig sammen, I har også et barn sammen. Der findes da eksempler på, at par med problemer som dem I har lige nu finder ud af løsninger og kommer styrkede ud af det. Det er vel også det du ønsker og håber på.
Det er faktisk meget sejt, at du ikke laver de samme modtræk overfor ham med at gå ind i en singlegruppe eller sådan noget, synes jeg, det kunne måske være et nærliggende træk men nok ikke specielt løsende, så trækkes fronterne bare mere op. Jeg så at Martin skrev til dig at parterapi ville være godt for jeres kommunikation, så det skal I vel også tænke ind, især fordi I har haft god nytte af det før. Selvom det også kan være, at du kan have gavn af noget terapi alene.
Jeg sidder og tænker på, om I begge to har brug for mere bekræftelse fra hinanden, det er måske noget der halter, når du skriver “Hvor er jeg blevet af” og han render rundt og søger opmærksomhed i de grupper. Jeg ved det ikke. Men gensidig positiv bekræftelse er måske en del af nøglen. Bekræftelse og opmærksomhed kan man jo få ved fx enten at “larme” eller ved at være super bevidst om at “positiv energi” sjældent kommer skidt tilbage. Men det er selvfølgelig en balance alt sammen fordi man siger jo heller ikke mange tak, hvis man bliver behandlet uden respekt.