Svar til: Single men i forhold HJÆLP

#1559

Hej Salamina
Jeg kan sagtens følge dig i det du skriver. Og spørg du mig direkte, jamen så vil jeg på ingen måde acceptere utroskab, løgne og profiler på datingsites/singlegrupper. Det er mit liv for kort til at spilde tid på. jeg er ikke teenager længere, jeg er 31 år, mor og jeg orker ikke sådan noget pjat. Det er for useriøst i mine øjne. Jeg vil bare have et stille, roligt og stabilt liv. Uden drama og sådanne problemer. Det er hvad JEG ønsker.

Men hvorfor jeg så bliver ved med at finde mig i det, jamen jeg ved det faktisk ikke.. Det er vel både en blanding af kærlighed til denne mand, men også ikke har lyst til at give op omkring håbet på den lykkelige lille familie med ham.

Jeg er er en god mor, jeg er en god kæreste, jeg er kærlig, omsorgsfuld, givende m.m. Og ja, jeg synes jo ærligt talt at jeg fortjener bedre end den behandling jeg får. Et eller andet sted, sidder jeg nok naivt og håber på han vågner op og ser at jeg fortjener hans fulde opmærksomhed.

Jeg ved godt jeg lyder som en komplet idiot… Men jeg kan bare ikke beskrive det på andre måder… :-/

Arrrgh det er svært… men jeg giver dig ret, jeg har længe tænkt over at få noget terapi selv, for nogle gange så sidder jeg og tænker “Hvor er jeg blevet af”..