Svar til: Single men i forhold HJÆLP

#1533

Salamina: Godaften – eller skal jeg sige god nat? 🙂
Jeg er helt enig med dig. Og skal jeg være helt ærlig, hvis du havde spurgt mig for 5+ år siden om jeg ville finde mig i lign opførsel, så havde jeg sagt “Aldrig i livet!”… Jeg har haft utro kærester før, og de røg meget hurtigt ud. Netop fordi jeg simpelthen ikke kan forholde mig til det med at være i et forhold, og så være utro m.m. Men ja, så møder jeg denne her dejlige mand (og han er dejligt, også selvom han har været utro, løjet m.m.) og ja, pludselig så ændre min opfattelse af visse ting. Dette er en mand og et forhold jeg ønsker at kæmpe for.

Vi har tidligere været hos Martin, for 1½ år siden – og det gik SUPER godt efterfølgende. Var blandt andet pga. hans utroskab m.m. og det gjorde at vi fik lagt gamle ting bag os og fik taklet dem på en god måde. Og ja, bare det at man kunne sidde i sofaen hos Martin og få talt om tingene og få Martin til at “oversætte” det man sagde, så den anden part forstod det. Det var guld værd. og jeg mener stadig at det er penge godt givet ud.

At der så efterfølgende efter nogle måneder, kom et nyt problem, det er så rigtig trist.. og så har lavinen rullet, nye løgne m.m. Og så er tilliden og respekt fløjet sig en tur igen. Og nu ønsker jeg bare at få løst det igen. Men spørgsmålet er hvordan. Jeg tror også at en tur til parterapi, eller familieterapeut eller lign ville være godt. Men udover det, så har jeg brug for nogle råd vedr. hvordan man får genskab tillid og respekten for hinanden :-/