Svar til: Single men i forhold HJÆLP

#1532

Hej Martin.
Jeg ved ikke om jeg er meget på ”nakken” af ham. Vi er nok bare som man ser i mange forhold – har jeg også kunne læse mig til herinde i brevkassen. Sådan at han er den stille tavse mand der helst ikke siger for meget, ikke taler om følelser, ikke tænker særlig langt og helst fejer alt ind under gulvtæppet. Hvor jeg er modsat, jeg siger når jeg bliver såret. Og nej, nok ikke altid på den mest hensigtfulde måde – hvilket jeg arbejder ganske bevidst på.

Så som sådan vil jeg ikke sige jeg er på nakken af ham, men ja, jeg siger da når jeg bliver såret.. som f.eks med det her med singlegruppen. Hvor jeg jo har måtte nævnte det flere gange før han så i dag slettede sig. Og ja han har da nok følt jeg var på nakken af ham. Men jeg prøver jo blot at fortælle ham at det sårer mig og jeg ikke føler det gavner vores forhold. Så what to do? :-/

Det er bare svært… Fordi som sagt, er jeg en der er vant til at tale om tingene… og ved godt mange mænd hader dette.. Derfor prøver jeg også at holde mig lidt tilbage på det punkt. Men der er bare visse ting som jeg mener ikke skal fejes under gulvtæppet.. Så hvordan takler man det, uden at det for ham skal føles som om jeg er på nakken af ham?

Jeg siger jo ikke de ting med singlegruppen m.m. for at være på nakken af ham. Jeg siger det fordi det har en negativ effekt på mig/vores forhold, og er sårende/skuffende. Aaargh…

Men ja, jeg har skam ganske fokus på min egen rolle i dette her. Også derfor jeg her til aften, tog snakken med ham på en mere ”pædagogisk” måde, frem for den ”løftede negative pegefinger”.

Jeg synes bare det er svært at få kommunikeret tingene ud til ham, både fordi jeg er bange for hans reaktion, men også fordi jeg ikke vil være hende den brokkende kæreste hvis du forstår hvad jeg mener. Jeg synes jo bare, at det at jeg nævner det med singlegruppen det burde være nok jeg nævnte det 1 gang for at han slettede sig. Men når man skal nævne det flere gange og fortælle at det sårer en etc. Så bliver det sgu lidt frustrende i længden..

Men ja, vores problemer ligger i den manglende respekt og den manglende tillid… Og som jeg skrev længere oppe… Hvordan takler man lige det? Altså hvordan kan man få det tilbage? Kunne virkelig godt bruge nogle gode guldkorn, for ønsker virkelig at få løst disse problemer mellem os.