Svar til: Sex, eller ikke.

#1301
trunten
Deltager

Puha jeg troede jeg var den eneste der var i et forhold som det.
Hos os er det nogenlunde det samme. Bortset fra jeg ved at min kæreste ser porno og bruger sin energi der i stedet for på mig.
Jeg har været sygemeldt i den her uge, er så følsom og ked af det. Tænker hele tiden om det gik for hurtigt, at jeg bare var den hurtige vej ud, at han kunne flytte ind til mig uden noget. Han kom direkte fra et andet forhold, som dog havde været dødt i mange år.
Han har haft det samme mønster med hans andre kærester. Efter 4-5 måneder har han ikke lyst til sex med dem mere. Det værste er at han ikke rører mig, at han ikke viser mig begær og lyst. Jeg sagde til ham i går at jeg har brug for omsorg, for at blive rørt. At jeg synes han er egoistisk da han også godt kan bede om et blowjob, men intet selv giver den anden vej. Der gik næsten 8 uger inden vi havde sex, har haft sex i den her uge. Gjorde lidt noget andet end han plejer, og det roste jeg ham for. Han bruger masser af penge på sig selv og jeg bruger kun til kost og regninger. Jeg blev vred i går over at han kun tænkte på sig selv, han syntes det var vigtigere at blive klippet og få sol end at vi havde penge nok til mad til på mandag! Han frøs mig helt ude, gik i seng uden at sige godnat og sagde han var så træt af mig. Jeg har også presset ham for at få sex, så forstår ham godt. Men jeg savner i den grad at blive rørt, have nærvær og intimitet. Føler jeg er ved at blive syg og at jeg slet ikke må være andet end den søde smukke pige der smiler og tilfredsstiller alle. Så tak for jeres andre råd, jeg labber i mig. Inden vi flyttede sammen talte vi om alt det vi skulle prøve sammen seksuelt, og han lovede mig at han ikke ville fryse og lukke mig ude. Det var kun ord, desværre. Han kører lige præcis sit mønster videre med mig. I morges lagde han sig dog ind til mig og kyssede mig på ryggen, og det forvirrer mig. Jeg aner ikke om jeg skal trække mig, eller om jeg skal blive ved med at fastholde mit behov for nærvær, sex og intimitet. Mille håber for dig at i også finder ud af.. Masser af knus og tanker fra en medsøster <3