Svar til: Seksuelt krænket som barn – nu vælter flashbacks op

#1940
Salamina
Deltager

Senere i mit liv, som 19 1/2 årig helt præcist er jeg udsat for en voldtægt, hvor jeg blev truet på livet med en kniv. Jeg vil ikke gå i detaljer med den sag, manden blev dømt for voldtægt og kom i fængsel og han er i øvrig død nu. Men historien med min mor gentager sig egentlig i den sammenhæng.
Det var en meget voldsom sag inkl. selve retsprocessen for mig, min mor fulgte 1 (skriver én gang med mig til 1, skriver ét af retsmøderne med mig), resten kunne min mor ikke rigtigt overskue/overkomme, at deltage i eller tale om.
Jeg sad fucking alene med en bevilliget advokat og politiet som mine eneste støtter og ikke et eneste familiemedlem til stede ellers under hele retssagen.

Men disse to oplevelser har nok tilsammen gjort, at jeg er meget empatisk i dag omkring disse problematikker med, at blive svigtet af de nærmeste, som du Anemone og Askelade og andre er inde på. Og når jeg så samtidigt lægger oveni, at jeres har været kontinuerligt igennem barndommen, ja, så er det ikke så underligt, at mit hjerte brænder for disse temaer.

Kram fra mig