Svar til: Seksuelt krænket som barn – nu vælter flashbacks op

#1936
Salamina
Deltager

Kære Askelade og selvfølgelig også Anemone

Altså, jo, der er i hvert fald et par stykker eksperter i Kbh. jeg kan nævne og stå inde for. Jeg er ellers ikke så vild med at være konkret for så er der måske nogen, som kan føle sig forbigået men så er det jo meget heldigt, at jeg er anonym her. Jeg har talt med både nogle, som har egen praksis og nogle, som både har egen praksis og andet arbejde idenfor området ved side af. Og så har jeg talt med nogen, som alene underviser om dette tema, de er sådan set også eksperter på området i høj grad men de tilbyder ikke også psykoterapeutisk heling, selvom de fleste også har haft egen praksis.

I København, som du efterlyser, Askelade, der kan jeg i hvert fald nævne og stå inde for Klinik for Incestterapi, Jette og Lone Lyager, de er søstre. De har også skrevet en bog om emnet “At bestige bjerge” den handler ganske vist om mandlige incestramte men der er jo mange ligheder uanset køn og de tilbyde terapi både til kvinder og mænd. Så er der også en SE-terapeut, som hedder Henriette Bjørnholt Schou.

Men det vigtigste er, synes jeg, at det er, at du søger terapeuter/psykologer, som er autoriserede indenfor behandling af chok, traumer, PTSD, det kan være kognitive eller det nyere SE-terapi. Der er også en forholdsvis nyere og i DK spirende terapiform indenfor området, som kaldes NARM terapi (NARM terapeut), den tror jeg faktisk også rigtigt meget på duer til det her felt. Du kan også søge på psykoterapeuter uddannet fra Eva Hildebrand Instituttet i DK, de kan også det her felt.

Samtidig, så har du altså en række gratis muligheder, hvor der har fuldt ud veluddannet kompetence på området. Jeg finder lige de gratis offentlige tilbud frem i Kbh. området.