Svar til: Seksuelt krænket som barn – nu vælter flashbacks op

#1886
Anemone
Deltager

Skidegodt, Salamina !!!!

Jeg vil se frem til at høre fra dig. Ud over at jeg så også ved lejlighed kan give dig en opdatering på alt det der skete dengang mellem min kæreste og mig (det som du så fint rådgav mig om sidst), så vil jeg lægge mig i selen for at det denne gang bliver lidt mere gensidigt, sådan at vores korrespondancer også kommer til at handle om dig. Og ikke kun om mig 🙂

Jeg ser virkelig frem til det – det giver mig rigtigt meget at få dine inputs frem og tilbage. Det har det gjort i flere år nu. Både de gange du har hjulpet mig direkte, men også alle de gange hvor jeg har fulgt med i andre tråde hvor du har rådgivet.

Jeg glæder mig til at høre mere om denne italiener 😉 Og du skriver naturligvis bare nok du kan, når du lige er landet lidt. Har selv netop været ude at rejse. I en anden tidszone;) Derfor er der gået lidt længe mellem mine svar.

Det er sjovt……eller “sjovt” er nok ikke det rette ord, men jeg kan mærke at det her med at “springe ud” som seksuelt misbrugt. Her i kassen, over for kæresten, over for dig., over for 2 udvalgte venner, det er det sundeste jeg har gjort længe. Det er det rigtige at gøre mærker jeg som skridt i min heling. Men gud hvor føler jeg mig ofså pludselig nøgen. Altså du ved, sådan lidt som om jeg havde været alkoholiker og nu ikke længere har min alkohol. Lidt som du også beskrev det i et tidligere indlæg. JJeg piller langsomt min dissociering fra hinanden. Og det kan jeg vitterlit godt mæke. For nu slipper jeg ikke for at mærke smerten på en ret konstant måde. Det er hårdt men også godt for mig.

Glæder mig til korrespondancen. til at høre fra dig.

Knus