Svar til: Seksuelt krænket som barn – nu vælter flashbacks op

#1746
Anemone
Deltager

Hey salamina

Ville blot lige sige Hej og også tak for dele din opmærksomhed til alt det her. Det føles så weird hele det med at mine forældre er så clueless om hvad jeg gennemgår. Fordi jeg i mange år ikke har villet være ved det – dissocieret som du nævner så har jeg spillet med på hele myten om at vi er en sund og glad familie der nyder hinandens selskab. Det har jeg jo gjort af behov. Men det gør det nærmest endnu sværere for mig nu fordi de jo tror at alt bare er ok. Jeg har dog som du siger flere personer i mit liv – herunder min kæreste som jeg kan del disse ting med. Og det er fandme rart.

Min far har jo brugt mig til sine egne behov fordi han ikke har haft en voksen at dele nærhed og fællesskab med. Min mor var jo ikke nærværende. Og deraf især den følelsesmæssigt incest. Men jeg kan faktisk mærke at min far stadig er ensom og stadig forsøger at “bruge” mig til ting han egentlig burde bruge sin kone eller venner til. Han har simpelthen ikke andre. Og derfor henvender han sig til mig. Det ser jeg nu. Det er i meget mindre målestok end dengang. Det kan bare være at han vil debattere hvilke hsvefliser de skal vælge. Og det forsøger han så at gøre med mig. I stedet for sin kone. Og det er jeg pt i gang med at opfange og sige fra over for. Han søger på mærkværdige vis stadig denne upassende symbiose med sin datter. I stedet for at finde sit rette publikum. Det hele vender sig i mig når han gør det og jeg fatter ikke at jeg ikke har sagt fra noget før. Men det gør jeg nu. Er helt iskold. Og ligeglad med om han bliver fornærmet (han har altid kunnet teorisere mig med sin vrede og sin surhed. Altid. Sådan får / fik han sin vilje)

Salamina – kan uddybe hvad du mener med at aflevere de dårlige følelser tilbage til krænker ? Der lyder interessant men det lyder ikke helt som en konfrontation ? Kan du forklare det ?

PS endelig sissi det er ok. Jeg tog det ikke ilde op. Vi kan ikke læse alting grundigt altid 🙂 mange knys til alle