Svar til: Seksuelt krænket som barn – nu vælter flashbacks op

#1678
Anemone
Deltager

Kæreste salamina

TuSind tak for dine grundige skriv. Det hjælper mig meget at få en masse teori på det. Det er også skidehårdt. Jeg læser tingene flere gange og kommer også til at bruge noget tid på at fordøje det hele. Hvis jeg ikke skriver i tråden nogle dage er det fordi jeg er på efterårs ferie. Men har min computer med 🙂 bare så du ikke tror jeg er forsvundet fra jordens overflade. Jeg er dig dybt taknemmelig for alt det her.

Trunten og Iris super tsk også for jeres beretninger. Det er fandme skræmmende at vi er så mange der har så usund en baggrund. Jeg kan mærke jeg også skal omskrive min egen historie forstået sådan at jeg jo ikke har tænkt på min egen familie som dysfunktionel. Men det kan jeg nu se den er. Har jo på en måde hele tiden vidst det forholdt sig sådan men har ikke villet være ved det.

Trunte og Iris. Jeg læser af det I skriver at det ikke har været entydigt positivt for jer at konfrontere jeres forældre. De ene ” kunne ikke huske det”. Den anden ” havde ingen beviser” ( støn suk gab :-() det må da have været skide hårdt …….. Trunten du har helt ret i at det er rigtigt svært for mig midt i alt det her at være sammen med mine forældre og snakke i telefon med dem. Det føles lidt som øven vold på mig selv. Jeg forsøger dog – lidt kort for hovedet – at minimere kontakten og besøgene mest muligt.

Jeg tænker lidt salamina. Omkring det at beskytte mig selv mest muligt nu over for mine forældre. Men hvor jeg samtidig ikke konfronterer dem. Har du et godt råd til hvordan jeg griber det bedst an så jeg beskytter mig selv bedet muligt. Du skal jo tænke på at desværre så aner de jo ikke en skid om den process jeg gennemgår. Mennesker undrer sig måske over den distance jeg lægger. Men hvordan griber jeg det an når jeg ikke er klar til konfrontation? Endnu…..

Sissi nej desværre bemærkede ingen noget 🙁 folk i familien vidste godt min far var agressiv og hidsig og depressiv men de vidste ikke hvad der foregik inden for de 4 vægge. Og jeg tror det skyldtes at mine forældre udadtil fungerede med ok Jobs ( min far intellektuel kunstner. Min mor sagsbehandlerne i kommunen). Jeg er altså opvokset i et hjem med klaver og rent tøj og sund mad. Ingen alkohol eller stofmisbrug. Udadtil forekom mine forældre ansvarlige. Og normale. Som salamina var inde på så er det ofte den slags familier der ikke bliver opdaget fordi det jo ikke minder om Brønderslev………. Ene forældre skal jo være alkoholiserede agtigt før der er tale om at nogen griber ind…..

Godnat knus til alle