Svar til: Seksuelt krænket som barn – nu vælter flashbacks op

#1657
Salamina
Deltager

Når jeg skriver, at jeg er ekspert, så er det fordi jeg har tilegnet mig det meste af det eksperterne ved gennem læsning af faglitteratur på området og interviews og al muligt.
En af dem, som beskæftiger sig meget med det her område, hedder Eva Hildebrand og hun har sammen med en kollega Else Christensen skrevet en bog: “Familier med seksuelt misbrug af børn”. Den kan du fx nok bruge til noget Anemone.
Der er også en forfatter, som hedder Kristian Ditliv Jensen, som har skrevet den selvbiografiske bog “Det bliver sagt”, den er ret hård læsning, så det kan godt være, du ikke lige nu har så meget gavn af den, men den regnes, som lidt banebrydende på dansk jord i hvert fald. Den er så vist jeg faktisk lige har fundet frem til på nettet, vist blevet genudgivet her i 2013 og med et åbenbart nyskrevet efterord af Kristian Ditlev i den nye udgave, jeg gad godt vide, hvad hans nye efterord er, det må jeg finde ud af, når jeg kommer hjem til DK (jeg er i Grækenland lige nu). Og jeg kan ikke bruge tons af tid lige nu her på at finde frem til hans nye efterord. Bogen blev første gang udgivet i 2001 vist nok. Min PC kører heller ikke for godt her hvor jeg er.
Jeg har haft en del lange samtaler/interviews med de nok mest kompetente eksperter på det her område i Danmark, og som arbejder med at “helbrede” via terapi voksne, som har være udsat for seksuelt misbrug som børn el. andre krænkelser, det kan også have været alene verbal seksualisering af barnet men som alligevel har været så massivt, at det også er traumatiserende. Jeg skriver igen om lidt.