Svar til: Seksuelt krænket som barn – nu vælter flashbacks op

#1650
Anemone
Deltager

Kæreste Salamina

Ja – du har hjulpet mig mere end EN gang på tidspunkter i mit liv, hvor jeg virkelig følte det så sort ud. Og jeg ved faktisk ikke helt hvordan jeg skal takke dig. Det tænker jeg faktisk ret tit over. Jeg er dybt dybt taknemmelig og har ofte tænkt, at bare jeg havde dig (eller en som dig) i min omgangskreds 🙂 Hvor finder man sådan en som dig 😉 ?

Jeg har læst dine svar på mine spørgsmål nu rigtigt mange gange. Tusind tak for at have delt ud af din viden på området. Selvom jeg ikke ønsker hverken at undskylde mine forældre eller bagatellisere noget som helst (hey, det har jeg jo gjort i så mange år 😉 ) så hjælper det mig at få et mere nuanceret billede på, hvad mine forældres bevæggrunde for det her har været. Naturligvis får jeg anfald nu her hvor jeg bare hader dem ad helvede til. Men had alene – kan jeg mærke – heler mig ikke. Jeg har brug for at forstå nogle ting. For mine forældre ville aldrig selv kunne forklare mig de ting her. Det har de slet ikke nok hverken selvindsigt eller indsigt til. Så : stor tak for det.

Hvis ok med dig, så har jeg et par ting mere som du måske kan hjælpe mig med at afdække. Hvis du har tid ogg lyst, naturligvis :
….fortsættes