Svar til: Rasende

#1557

Det er da en træls oplevelse du har haft. Men, det er jo svært at sige særlig meget når man ikke ved hvad i har haft talt om – altså har i været sammen, eller talt om det. For som du beskriver det, så kunne det jo også sagtens lyde som ting man laver med en ven. Og måske er i gået forkert af hinanden, hvor du måske har ønsket/håbet på mere, og hun blot har set dig som en studie buddy. I dont know.. Kender jo ikke jeres situation, så kan være svært at sige hvad der er gået galt.

Men altså, jeg kan sagens forstå at det er træls hun har drukket videre med 3 andre fyre. Det ville jeg aldrig personligt gøre, men jeg kender skam piger der har gjort lign. Hvis de har været i fest humør og kedelige Jeg har ville hjem, jamen så har de festet videre med andre.

Men ja, du føler dig afvist og tager det som et nederlag fordi du havde håbet på mere, men før du dømmer hende, har du så tænkt over om du har fortalt/vist dine forventninger til hende?

Som sagt, hvis hun bare har troet i var venner/at du ville være venner/hun ville være venner, jamen hvorfor skulle hun så ikke feste videre? Jeg ville da aldrig bede mine venner om at droppe deres bytur, blot fordi jeg ville hjem eller havde det skidt… Og måske er det sådan hun har set det.. for lyder jo ikke til i er kærester (for ja, så havde det jo været pænt weird).

Uanset hvad, så synes jeg du skal tage en snak med hende. At du ikke vil svare på hendes beskeder, sorry men hvad godt skulle der komme ud af det? Det er en meget umoden måde at takle tingene på. Og hvis hun har troet/eller set jer som venner, så har hun jo ikke gjort noget galt.. Forstår du hvad jeg mener?

Svært at leve op til en anden persons forventninger, hvis man ikke har kendskab til dem… Så ligegyldigt om du vil have mere med hende at gøre eller ej, så vær dog en mand og voksen nok til at kommunikere ud hvad der er gået galt, og hvorfor du reagerer som du gør, og så hør hvad hun har at sige… 🙂