Svar til: Mit forhold har aktiveret mit lave selvværd, hvad gør jeg?

#2439
Sidsel
Deltager

Kære Trunten!

Jeg er helt enig med Sophia og behøver derfor ikke gentage hendes indlæg med mine ord.
Har dog nogle tilføjelser. Først dit spørgsmål: Hvordan du får genopbygget dit selvværd? Ved at droppe ham ØJEBLIKKELIGT. Uden wenn og aber. Du kan altid senere reflektere, men her og nu skal parasitten bare ud.

Og nu bliver jeg i bedste mening hård ved dig: Han hverken elsker eller begærer dig. Han tilfører intet positivt til dit liv. Han nedbryder og ødelægger dig. Nægter at opfylde dine helt rimelige forventninger om nærhed, ømhed og seksuelt samvær. Hans adfærd er rendyrket sadisme.
Han lyver over for dig. Hans kolleger har bestemt ikke haft noget imod, at du stødte til dem.

Som du beskriver jeres “samliv”, er du en praktisk foranstaltning: Går den, så går den…

Jeg ser også aldersforskellen som et problem. Otte år – næsten et tiår – er meget, fordi der sker så meget udviklingsmæssigt. Du er 50 år og sandsynligvis i overgangsalderen eller tæt på den. Han er 42 og føler sig stadig “ung”. Derfor skal han ud med gutterne/kollegerne og tillader sig at blive væk til næste morgen. Vel vidende, at du har det elendigt med det. Han gør det alligevel.
Jeg ville sidde tilbage med mistanken om: Hvor var han i virkeligheden? I har ikke haft sex i tre uger.

Summa summarum: Han pisser på dig.

Du kan sagtens nå at finde en jævnaldrende mand, som fortjener din kærlighed og tilfører noget positivt til dit liv. Som giver dig, hvad du har brug for. Ikke nedbryder og ødelægger dig, men i fællesskab bygger et trygt liv op sammen med dig. En, du kan stole på. Som ikke bliver væk om natten. Fælles mål og visioner.

Men vil du nå det, skal du se at komme ud af røret. Det tager tid at opbygge et bæredygtigt forhold og sandsynligvis skal du kysse tre,fire frøer, inden du når i havn.

Kærligst

Sidsel