Svar til: Min mand orker ikke sex med mig

#2200
Sophia
Deltager

Kære Salamina

Mange tak for dit altid kloge inputs. Jeg ved godt hvad du mener. Vi er dog ikke ude i ‘den gode hjælper’ i den forstand som du beskriver, da min mand aldrig har været så langt ude han ikke kunne passe eller gøre almindelige ting eller passe hans arbejde og øvrige pligter. Og det er slet ikke sådan at jeg behandler som du beskriver – tværtimod.

Vedr. det med hans korte lunte, så har jeg virkelig tænkt det samme, men igen noget han arbejder med for det er først efter han er stoppet med at drikke at hans lunte er blevet så kort, som barn var han vist også ret temperamentsfuld så han siger selv at den ventil han havde tidligere med alkohol på en måde var en slags selvmedicinering ift holde temperamentet nede, eller retter stresse af eller at jeg selvom vi har været sammen i så mange år ikke rigtig har oplevet det tidligere var fordi han ofte ikke havde energi til det pga. tømmermænd og træthed pga. alt den fest. Men ja det kan også bekymre mig, men han arbejder med det og jeg synes virkelig det er blevet bedre, men der kommer også tilbagefald på den konto.

jeg ved godt hvad du mener med om jeg elsker ham eller det jeg håber han kan være. Jeg tror mere mit problem er at jeg virkelig elsker ham jeg mødte for en del år siden og de første 3 år af vores forhold indtil alkoholproblemet dukkede op som skabte så mange konflikter og sorg for os, og også satte sexlivet på standby og lige nu håber jeg så inderligt på at få fundamentet af den mand tilbage som jeg levede med de første år af vores forhold, og få hans mildhed, passion og store kærlighed og sexlyst til mig tilbage og så var han bare der for mig 100 procent dengang, men der var han jo også meget forelsker i mig – sådan var det de første 3-4 år af vores forhold. Det er den mand jeg elsker og det er nok det jeg kæmper for at få tilbage, og måske er det helt urealistisk?