Svar til: Min mand orker ikke sex med mig

#2198
Sophia
Deltager

Kære Zoe

Mange tak for dit svar og inputs. Jo jeg har da allermest lyst til lige netop det du forslår, og er temmelig sikker på jeg ville blive gravid temmelig hurtigt med en der gider sex dagligt 🙂 jeg føler virkelig også at min mand selv ville være udenom det. Jeg har jo både direkte og indirekte tryglet om mere sex de sidste 3 år. På den anden side synes jeg jo heller ikke min mand kan gøre for han mangler lysten og jeg er slet ikke i tvivl om at det går ham selv rigtig meget på, at han ikke bare kan mobilisere energien og lysten til at tilfredsstille mig når han godt ved jeg holder meget af sex, og ønsker og især fordi han ved det er en forudsætning for at få barn naturligt og kunne øge vores chancer, så jeg tror intention ofte er der til at gøre noget ved det, men i handling bliver det bare ikke rigtig til noget og det gør mig meget ulykkelig. Jeg tror da også mine odds for at få barn ville være langt større med en varmblodig elsker – no doubt, men jeg vil jo så gerne have at min mand er biologisk far til vores barn, og jeg tør slet ikke tænke på hans reaktion hvis han fandt ud af han ikke var faderen. Han har så vildt et temperament og stædighed, at bare tanker for mig til at tænke ‘no go’. På den anden side ville det måske nok være min bedste og sidste chance for at få et barn naturligt, da min tid jf. lægerne jo er meget knap..

Hvad mener du med at hans tidligere alkoholmisbrug kunne dække over noget andet? Han går i mandegruppe og får masse af hjælp og sparring den vej igennem og går også hos en misbrugskonsulent (gennem 2 år nu) som han ses med 1 gang om mdr.

Jeg er så mig i vildrede. Ved jo godt min mand meget gerne vil mere sex, men det er som om at når det kommer til stykket fortrækker han at spise, sove, læse bøger eller se tv istedet. Han elsker også romantisk hygge med mig, men sexen mangler alligevel også i disse sammenhænge. Hvad skal jeg dog gøre? Synes jeg har prøvet alt, men måske har jeg overset noget. Skal jeg bare acceptere middelmådig sex 1-2 mdr. (i bedste fald) for udover det har vi faktisk det rigtig godt og romantisk for tiden….jeg kan også blive bekymret for vi overhovedet ville have et sexliv når vi får barn, for når vi ikke kan finde ud af det uden, så gør det det vel endnu mere udfordrende når først man har børn?

Igen tak for indspark.

Sophia