Svar til: Min mand orker ikke sex med mig

#2245
Sidsel
Deltager

@ Sophia!

Jeg er helt enig med dig om, at din tråd handler om:

1. Utilstrækkelig og utilfredsstillende sex fra din mands side

2. Fertilitetsbehandling

Jeg har tænkt over begge punkter med udgangspunkt i, at I trods alt holder meget af hinanden.

Men Sophia, du kan jo ikke være tjent med en mand, som begrænser jeres sexliv til quickies resten af dit liv. En quickie er da meget rar for manden. Ind, ud og en aflevering uden bøvl og besvær med tidsrøvende forspil – åhhh hvor lækkert – for ham! Ren leg, som jeg gerne deltager i, hvis forholdet ellers er i orden og HVIS den hurtigst muligt følges op af varmt seksuelt samvær, ømhed og nærhed, hvor begge parter tilfredsstilles.

Som jeg har forstået det, er mangel på det sidste kernen i dit problem. Det skal du da ikke leve med! Slut med quickies. Netop, fordi de altid kun kan være et legende supplement til det gode sexliv, aldrig erstatte det.

Til pkt. 2, som hører uløseligt sammen med pkt. 1, er jeg usikker på, om det virkelig er den mand, du skal have barn/børn med?

jeg husker ikke, om du i din tidligere tråd oplyste din alder, men skulle du være så tæt på biologisk lukketid, at alle lyskryds viser skingrende gult, kunne en anonym donorinsemination være en mulighed. Forudsat, at du (dine æg) kan insemineres. Jeg kender hverken din eller din mands diagnose i forhold til fertilitet.

Personligt bryder jeg mig ikke om fremgangsmåden, idet jeg er overbevist om, at et barn har krav på at kende sine rødder og således udvikle en sund identitet. ( Har researchet for “Sporløs” og for fem år siden måttet erfare, at min lille mor som 15-årig – nu død – fødte en dreng, som blev bortadopteret. Han opsøgte mig for at få at vide, hvem han var. Han er nu blevet hel i en alder af 62 år).

MEN – skulle dit ønske om et barn være så altoverskyggende, er det måske en (sidste) mulighed? Alternativt adoption?

Jeg er ikke enig med Zoe om, at du bare går ud i byen, bliver gravid og lever i skræk og rædsel for, at din mand opdager løgnen. Stakkels barn, stakkels dig…og stakkels mand. Næsten glemt: biologisk far, også et menneske.

Da fertilitetsbehandlingen ikke virker, ville jeg droppe den. Jeg går ud fra, at det handler om hormonbehandlinger? Dermed ville du blive befriet fra pres og bivirkninger.
Det er ganske rigtigt svært at undfange næsten uden sædceller. Indtil nu på mirakuløs vis – forlyder det – kun lykkedes Jomfru Maria for over 2000 år siden.

Alt dette ændrer ikke på, at du ikke føler dig begæret, ikke får opfyldt dit naturlige og rimelige behov for sex.
Derfor bør du se på, om han er den rigtige mand for dig. Giver dig, hvad du har brug for.

Kh. Sidsel