Svar til: Min mand orker ikke sex med mig

#2213

Hej

Du fylder alt for meget i jeres forhold med dit behov for udvikling og forandring. Ikke at der OVERHOVEDET er noget galt med dit behov for sex, samtale, konfliktløsning, udvikling, orgasme osv. Tværtimod! Du griber bare det hele fuldkommen forkert an. Og mister i stedet dig selv, din værdighed, din mission, ham og jeres kærlighed.

Hvis du skal have ham tilbage, som han var i starten, skal du opsøge mig og instrueres i at gøre det rigtige, eller bare selv kunne holde fast i følgende: Begynde at gå mere ud. Komme senere hjem. Ikke spørge så meget til ham. Ikke tale om fertilitetsforløbet, men KUN om det praktiske i den forbindelse. Ikke tale om sex. Ikke lægge op. Ikke flere eksotiske ferier, med mindre det er uden ham og med en veninde. Ikke noget med at spille kostbar eller forklare ham, hvorfor du har forandret dig og er blevet mere reserveret. Bare svare: “Jamen, jeg har jo stadig de samme følelser for dig”. Du skal følge en helt anden strategi og kur end din aktuelle kør-stop-kør-strategi, hvis du skal have ham til at samle sin maskulinitet, blidhed og nysgerrighed over for dig op igen.

Du skal lære at fylde i forholdet på den rigtige måde, så han vågner og begynder at nære dig igen, så du bliver dig selv igen på en ny og meget bedre måde. Mere hensigtsmæssig i forhold til at få kærligheden til at blomstre.

Med venlig hilsen

/ Martin Østergaard