Svar til: Min mand er fascineret af kollega. Nu skal de på arbejdsrejse sammen

#1097
Salamina
Deltager

Hej Sophia

Jeg synes også det lader til at du overtolker. Men jeg kender par og har kendt en del par i jeres situation og mit forslag er helt enkelt, drop den fertilitetsbehandling og gå i gang med adoption. Adoption tager også ret lang tid og så kan I bolle som kaniner på den naturlige måde samtidigt med at I venter på at den adoption går igennem. Som MØ også har skrevet til dig, det der fertilitetsbehandling, det kan smadre et forhold fuldstændigt. Eller det var vist ikke lige det MØ skrev, men det er det jeg skriver 🙂
Hvis det er tanken om et fælles barn, der pt. knytter jer meget, så er det fint med en adoptions-proces, og så er det fælles projekt lukket ved en adoptions-ansøgning, i hvert fald som at det er via fertilitetsbehandling.

Og det passer jo heller ikke, at en kvinde på f.eks. 25 år eller 30 år nødvendigvis lige bliver gravid, ja, hun har flere æg, men hva’ så, der er andre ting end æggene, der spiller ind om han lige plobber et barn ud med en yngre kvinde, måske gør de, måske gør de ikke, og hvad har det med jeres kærlighed at gøre?

I øvrigt synes jeg du har utroligt mange punkter, var det 7 eller 8, der har slået dig omkuld indenfor de sidste par år, hvor jeg vil mene, at du godt kunne nøjes med, at lade de 2-3 af dem slå dig omkuld. Måske kan du med fordel øve dig i, hvad du kan gøre noget ved og hvad der er udenfor din indflydelse. Ikke at du ikke kan vise empati men du kan ikke frelse dem alle sammen og du har så rigeligt selv for tiden. Nogle mennesker vælger, at vise empati og dernæst løbe sig en tur eller gå til bridge eller line-dance eller i biografen for at slippe noget af den tristesse. Og det er det eneste rigtige at gøre, hvis du spørger mig, fordi du kan ikke ændre på alverdens tragedier ligemeget, hvor meget du begraver dig i dem.