Svar til: Min mand er fascineret af kollega. Nu skal de på arbejdsrejse sammen

#1070
Anonym
Inaktiv

… nu skete det igen. Er det noget med, at man kun må skrive et vist antal ord? Jeg plejer bare at skrive noget og så slette lidt i det bagefter, så det bliver kortere .. men det kan jeg ikke her. Pludselig kan jeg ikke komme videre i teksten.

Emnet skyld berøres også i Aries tråd, at hun omtaler, at hun er til Søren Kierkegaard lige i øjeblikket og SK mener, at vi kommer videre i vores liv, når vi tager skyld på os. Vores evne til at gøre verden et bedre sted at leve rækker slet ikke, men vi skal tage det fulde ansvar på os alligevel. Mener Kierkegaard. Gud vil så tilgive os. Lige modsat en nyreligiøs indfaldsvinkel: du er slet ikke skyldig overhovedet.

Men måske du skulle gøre det modsatte her, Sophia. Og finde en måde, hvor du kan formidle til din mand, at I var to om at udsætte at forsøge at blive gravide.

Det ville jeg gøre. Det er for meget for din mand, at have det ansvar liggende på sig alene. Han kan vende sig imod dig.

Men som altid: Kun til inspiration.

Mange kærlige hilsner, Charlene

PS: Og god weekend til alle andre. Undskyld indlæg blev sendt uden at blive redigeret og afsluttet. Men der sker noget teknisk her, som andre åbenbart ikke oplever.