Svar til: Min kærestes venskab gør ondt på mig…

#1910
Sanne2
Deltager

Hej Bokeh, jeg har ikke skrevet at jeg ikke kan se at du kan være sammen med en mand der kun har kvindelige venner. Det er heller ikke det din historie handler om, som jeg har læst det du har skrevet.

Dit sidste indlæg handler bare kun om hvad der er godt for ham, hans motiver, behov, værdier og ikke ret meget om dig og hvad dine værdier er, blot beskriver du hvad du er i og har været igennem med en del ord som giver mig som læser et indtryk af en kvinde som virkelig forsøger at tilpasse, sig, forstå, imødekomme og du taler endda om strategier for at kunne mestre det.
Det lyder for mig , som om du er gået i underhund rollen og han er den faderlige der skal berolige dig.
Der er jo ikke andre , som kan fortælle dig hvad du kan eller ikke kan – og målestokken er at du har ro inden i, føler dig glad og at der er plads til dig og dine værdier, særheder og behov.
I et forhold mener jeg at BEGGE parter må være indstillet på at mødes på halvvejen og tilpasse sig den anden på sådan en måde at man finder et stort VI og OS.
Lige nu læser jeg, at du er meget ovre på hals bane halvdel og meget lidt på din egen .
Men igen, det er jo min opfattelse og det er kun det som mine øjne læser og min hjerne konkluderer og ikke et udtryk for at det er sådan du mener det.
Ved godt at je gentager mig , men måle stokken er , hvis du er glad og føler dig tryg i dit forhold, så er det sikkert som det skal være 🙂