Svar til: Lizzy status

#1086
Salamina
Deltager

Da jeg mødte ham konstaterede jeg, at han har en lille bitte håndskreven telefonbog, selvom han har en mobil, hvor han kan taste alle numre ind. Næ, nej, alle hans kontakter er håndkrevet ind i hans lille telefonbog. Han skriver og svarer heller ikke sms. Altså, et teknisk geni bliver han aldrig og han er også skide ligeglad. Han sidder og bladrer rundt i sin lille håndskrevne telefonbog, når han vil ringe til en arbejdskollega. Min tlf nummer står også i han lille håndskrevne tlf. bog. Det er så sjovt også, jeg mener, han har en mobiltelefon, hvor han kan taste alle numrene ind, det er han da ligeglad med. Og sms, jeg tror sgu der ligger hundredevis af sms på hans mobiltlf. han har aldrig har besvaret eller læst. Det har jeg så ikke checket men det er jeg helt overbevist om. Han er skide ligeglad, jeg tror faktisk ikke han helt ved, hvad de ikoner med et brev betyder. Jeg har EN gang prøvet at teste om han besvarede en sms fra mig, det gjorde han ikke! Jeg ringede til ham senere den dag og spurgte ham, har du set jeg har sendt dig en sms i morges. Nej, det havde han ikke, hvad skrev du i den spurgte han. Han er sgu sjov. Jeg har jo sagt til dig, at jeg ikke kan finde ud af sms, sagde han.
Men det betød jo også i starten af vores kontakt, at han ikke kunne se eller hvad, at det var mig som ringede og så svarede han mig på græsk, når han tog telefonen, og hvis forbindelsen var dårlig, så tog han det som, nå den person ringer nok igen om lidt. Og det gjorde jeg så, nu kan han efterhånden genkende mit nummer, men han er godt nok teknisk blind.
Når jeg så endelig kom igennem så var han SÅ glad for at høre fra mig. Om han sad på en taverna eller sammen med sin familie, så var han helt vildt ekstrovert omkring sin glæde over at tale med mig imens hans gamle mor står ved siden af og taler eller hans venner sidder ved siden af. Han er eddermame autentisk. Men what he is, is what you get.