Svar til: Lizzy status

#2298
Lizzy1210
Deltager

Hej Charlene

Sødt af dig at tænke på mig 🙂

Det går meget op og ned. Jeg savner stadig min x ( og hans børn!) – faktisk føles savnet stærkere i dag end nogensinde. Nogle dage er heldigvis bedre end andre og dem lever jeg højt på. Det hjælper tit på det hele at komme lidt ud og være sammen med vennerne. Faktisk sjovt nok især de nyere af vennerne, hvor det er ligesom jeg bedre kan være mig selv.

Men så en dag som i dag er overskuddet er væk og håbet noget der virker uopnåeligt. Har selv en fornemmelse af, at det er fordi jeg har snydt mig selv, når jeg har sagt at jeg IKKE håbede han ville komme tilbage til mig.
Siden jeg så hans datingprofil er det for alvor gået op for mig, at denne gang ER det slut!! Der er ingen vej tilbage og det har jeg i virkeligheden først indset nu!

Jeg har jo set en anden lidt, uden at det udviklede sig til noget intimt, det var jeg ikke klar til. Men han ville mere end jeg, så nu har jeg fået afsluttet på en fin måde, og det er jeg glad for.

Jeg kæmper med det hele, er fortsat i terapi, for en ting er sikkert, for det her vil jeg aldrig gå igennem igen. Sommeregn har hjulpet mig meget med nogle virkelig gode vinkler, det sætter jeg stor pris på!

Skriver ikke herinde i de her dage, nok bl.a. fordi jeg er skuffet over mig selv. Vil glæde mig til at forhåbentlig snart at kunne skrive at jeg gør fremskridt 🙂 Og den dag skal nok komme!!

Håber du Charlene og I andre har en dejlig søndag! Der er meget stille herinde sammenlignet med den gamle brevkasse, er det mon kun den nye hjemmeside der gør det?

Kram