Svar til: Lizzy status

#2160
Lizzy1210
Deltager

Kære Sissi

Hvor det sårede barn kommer fra?
Det har jeg ikke fortrængt eller glemt.
Kort fortalt af jeg født ind i vold, alkohol, pillemisbrug og maniodepressivitet. Fra jeg var ca. 7 år gammel blev jeg den primære omsorgsperson for en familie, hvor ingen nogensinde har fortalt mig at de holdt af mig eller holdt om mig. Og folk gik ud og ind af mit liv, og jeg skulle bare lukke dem ind igen. Jeg har passet og plejet, mæglet, lavet mad, vasket tøj, styret økonomi.

Og jeg har virkelig forsøgt at hele disse sår, som egentlig først viste dig da jeg fik mit første barn. Jeg kunne simpelthen ikke finde ud at skabe en familie.

Jeg har gået til psykolog og går pt. i terapi, og er meget vidende om konsekvenserne af min opvækst. Ved hvad der aktiverer de gamle sår. MEN intet har kunnet hele sårene. Jeg ved så meget, men følelsesmæssigt kan jeg ikke gi mig selv det jeg ikke fik som barn.

Det unikke omkring min nu x, er at hans kærlighed og hans ord helede mig for en stund. Alle der kender mig har også fortalt, at jeg simpelthen udstrålede glæde som de aldrig har set det. Derfor er det vel også så forfærdeligt nu få det revet væk. Igen er jeg bare det barn ingen ville.

Det skal siges at jeg forholdsvist nemt kan finde mænd som vil mig, de har bare ikke som ham her, fået mig til at se på mig selv med så milde øjne.

Jeg er på mange måder en succeshistorie. Den første i min familie der fik taget en uddannelse, intet misbrug og har generelt stor selvtillid. MEN troen på at jeg er noget værd, værd at elske har jeg kun haft gennem min nu ex.