Svar til: Lizzy status

#2154
sissi
Deltager

Hvor kommer det sårede barn fra Lizzy?

Ved du det… har du gravet lidt, i tidligere oplevelser?
Det er muligt, jeg skriver i blinde… men, for at opnå, det vi alle søger – skal man være så afklaret med sig selv… ikke kun, hvad man vil have… men også havd man selv kan fylde op med.

Jeg skriver ikke det er nemt… men jeg mener, at, er forarbejdet i dit/vort inderste gjort, altså… vi er trygge i os selv, med os alene – jeg mener ikke ensomhed, det er 2 meget forskellige ting, men har vi fundet tryghed og ro… så er vi meget bedre rustet til IKKE at lade alt falde tilbage til os selv.

Jeg siger ikke, at du – ikke har fundet den ro… men kan du ikke sige: jeg gav det jeg var i stand til… de virkede ikke… han var ikke på plads, til at kunne give… Øv det var ikke lige tidspunket…

Vi har ale en rygsæk fyldt med gode og dårlige ting… en som voksen, er det så ikke vor pligt, at få ryddet op i den rygsæk, på en eller anden måde? Terapi, heling, blomsterbinding faldskærmsudspring, osv…

Alle kan, mænd/kvinder opfører sig, på måder vi ikke forstår, men står vi ved den vi er på godt og ondt, så lad det farer… se ikke dig/os selv som et offer… vi gav – og desværre fik vi ikke det samme igen:)

Kærligheden er der… den venter… jo mere vi er neutrale.. jo mere vågner vi:)