Svar til: Lizzy status

#1082
Salamina
Deltager

Kære Lizzy

Det er meget svært at slippe sådan et forhold. Jeg har været der selv. Der er en symbiose på et eller andet plan eller måske på mange planer. Problemet er måske bare, at vi er ude i noget med at en blind fører en anden blind eller at to blinde går hånd i hånd, hvis du ser det for dig billedligt, så kan du godt se, at her er vi ude i en ny Hans og Grete historie, hvor vi begge er på vej væk fra noget og vi er begge lige fucking lost. Os så kokser det. Ihh guder, hvor har jeg været der selv. Og alene det at jeg skrivet, at slippe sådan et forhold er sikkert ekstremt smerteligt sort på hvidt for dig, tænker jeg.

Selvom han kan arbejde som behandler, så afspejler det ikke nødvendigvis at hans eget liv er i Zen, jeg har set mange behandlere have deres eget fucked up liv og alligevel være gode til at arbejde som behandlere. Det er benhårdt at arbejde med mennesker, som hovedregel, og selvom der er ryddet op i ens egen bagage, så kommer der nyt til hele tiden, det er en evig rejse. Og så bliver det måske også nemt at falde i den grøft, at du skulle være hans frelser. Det kan jeg godt forestille mig. Han skal jo også have noget boost et eller andet sted fra.

Når det er sagt. Så tror jeg virkelig han har haft en masse gode hensigter men han har lang vej endnu. Det er min helt oprigtige overbevisning. Han træder endnu de gamle stier med temaet, afvisning, frelser osv. Det er en lille smule bekymrende med hans issues. Du har nok også lidt et frelser gen dér. Men vi har alle noget. Der er ingen mennesker, som går helt fri. Jeg arbejder sgu også med ting og sager hele tiden.

Fortsættes…