Svar til: Lizzy status

#2108
Sanne2
Deltager

Hvad er der af gode ting ved denne mand som tiltrækker dig? Hvad går du glip af ved at sige nej tak og skubbe ham væk? Har han kæreste potentiale, hvis du ser på ham rent objektivt? Hvis du ikke var i følelsernes vold med din x , ville du så finde ham interesant?
Da jeg begyndte at se min kæreste og kommende ægtemand, var jeg i følelser med min x – der var gået få dage siden han trak sig og jeg kunne slet ikke rumme en anden mand i mit system.
Jeg husker en enorm lettelse da jeg fik sagt fra efter vores første møde og jeg pustede ud da jeg havde både sagt det i telefonen og på sms, at jeg kun så et venskab.
Min kæreste var rimelig ihærdig og ret “klog” for han øjnede en interesse som jeg ikke selv så, i og med at jeg brugte tid på at forklare ham om hvordan jeg havde det og at jeg ikke var parat, klar osv..
Han forsatte dialogen og det blev til endnu et møde som var meget bedre end det første og langsomt over uger/ måneder kom mine følelser for ham – ikke mindst fordi jeg med mine øjne og ører kunne se at han havde det jeg søgte.
Havde jeg lyttet til alle andre, så havde vi ikke været sammen idag, men vores forhold, møde fik sit eget liv og udviklede sig stille og roligt.
Havde jeg fået min vilje og havde afvist ham, så havde jeg smidt guld på gaden – han er bare så vedvarende, reel, elsker mig så meget og vil det hele så meget at jeg ikke kunne se det som “normalt”
Han har endnu engang vist mig at jeg valgte rigtigt, da han har støttet mig 200% i en meget svær situation og sat alt sit eget til side for at være der for mig.
Det jeg vil sige, er lyt til dig selv – og ikke til alle os andre.
Du skriver, at der er en grund til at du kyssede med ham og det er den grund du skal undersøge nærmere.
Lad være med at ringe og underholde ham med dine forbehold,
Man kan være i både afsked og opstart, selvom det er to meget modstridende følelser og meget udfordrende.
Det at kunne være i følelser og ikke behøve at få dem kanaliseret ud er en øvelse , men den kan bringe dig et nyt sted hen.
Håber du giver dig selv ro og prøver at se hvad der sker ved bare at være i det som er, gøre din og hans møder til noget mere let og mindre ente/ eller agtigt.
Lad tiden arbejde for dig.