Svar til: Lizzy status

#2107
Anonym
Inaktiv

Jeg synes, at hvis du ser, at manden selv begynder at passe på sig selv og sine følelser, så kan du tolke det på den måde, at du også skal passe på ham. Han passer ikke på ikke at blive skuffet, sådan som du beskriver ham. Han kan godt tåle det.

Hvis jeg selv var i hans situation ville jeg ikke ønske at blive passet på af den anden. Bestemt ikke. Men det kan være interessant at drøfte: Hvornår bør man gøre det?

Naturligvis må man ikke udnytte andre på en manipulerende måde.

Jeg tænker, Lizzy, at du måske skulle skrive en liste med det du gerne vil og det du ikke vil i forhold til den ny mand. Glem så alt om det, du ikke vil. Og hav det, du gerne vil, parat i handling, mindre i ord, hvis situationen opstår.

Altså mindre noget med at kridte banen af og mere noget med, hvad du kunne glæde dig til og over.

Fx er det spændende at møde et andet menneske. Måske er det noget. du gerne vil. Helt dernede kan du godt være med, fornemmer jeg. Så bare vær der. Så må han finde dig dernede.

Om jeg tænker det igennem, så mener jeg også, at det er mere værdigt for manden. Det er ikke dit problem, at han drømmer om, at du er en anden eller vil noget andet end du vil – det er hans problem, og det ønsker han også, at det skal være.

Der kan være en energi i mødet, som kan være med til at helbrede dig. Det skal du uden videre tage imod, mener jeg.

Det er ikke uetisk, da du kan ikke vide, hvad det kan udvikle sig til. Måske du kan nævne for ham, at du er en lodseddel med meget lille chance for gevinst. Men det ved han da godt, at det er spillets regler. Han er jo ikke en årsunge.

Godnat, Charlene