Svar til: Lizzy status

#2098
Anonym
Inaktiv

Kære Lizzy

Jeg tænker umiddelbart, at det, at du har behov for at ringe til ham for at fortælle, hvordan du har det, at det er et udtryk for, at du er interesseret .. på en eller anden måde. Selvom det, du vil ringe og fortælle, er, at du ikke er interesseret … ikke på hans måde.

Du skal slet ikke ringe, mener jeg ikke. Dit motiv er, at han skal vide, hvordan du har det, så han kan indrette sin tilgang til dig efter dig. Og det er jo at være interesseret, så hvorfor fortælle, at det er du ikke?

Lad ham bare være for meget på. Måske det, du skal lære, er, at du ikke skal styre og at interessen i hinanden en gang i mellem kan være forskellig? Tænk på hvor mange kvinder her i brevkassen, som er mere på overfor mænd end omvendt. Nu er du i den omvendte situation. Bare at lade det være sådan, kan være klogt, ser jeg for mig.

Her i brevkassen er der jo ofte gode råd om ikke at kontakte en mand. Hvor jeg ikke altid er enig. Men i din situation, Lizzy, mener jeg, at din udfordring kan være at øve dig i at betragte uden at intervenere og designe.

Den ny og dig skal undersøge: Hvad kan I sammen og hvad kan I ikke sammen? Og det I finder frem til er måske ikke værd at bevare, måske det er. Lige nu: bare undersøgelse, ingen vurdering.

Kun til inspiration. Du skal gøre som du mærker er rigtigt. Kram.