Svar til: Lizzy status

#2076
Lizzy1210
Deltager

Kære jer

Sanne2, jeg bliver så glad når jeg læser din historie, synes den er fantastisk livsbekræftende.

Sommerregn, ja den bemærkning bed jeg også mærke i. Og jeg tænker også at du har ret i at dyb kærlighed kan komme snigende. Problemet er for mig er, at inden da, er jeg nok gået min vej, desværre.

Jeg var jo på 3. date i torsdags og det var en hyggelig aften. Vi var til sådan en sidde ned koncert og da han tog min hånd var det dejligt og hyggeligt. Jeg ER virkelig glad for fysisk kontakt, at mærke et andet menneske, det var dejligt. Og et par generte kys blev det da også til, også det nød jeg.

Vi drak et glas vin bagefter, og han var lige med oppe i lejligheden da han kørte mig hjem. Det var nok en fejl, for der kunne jeg bare ikke være med. Han hørte på en eller anden mærkelig måde ikke til her. Han var her en halv time, og den var lang.

Synd, for indtil da havde jeg faktisk hygget mig. Men pludselig savnede jeg bare min ex så meget igen, og det har jeg gjort lige siden, desværre.

Ham her er på alle måde en dejlig, ærlig og meget åben mand, men da han var her, og sad hvor min ex plejede at sidde, blev jeg mindet om, hvor meget jeg har mistet.

MEN jeg er lidt stolt af mig selv på en måde. For jeg har ikke, som jeg tidligere ville ha’ gjort, har skrevet til ham den nye, at jeg ikke kan se nogen fremtid for os. Jeg har besluttet mig for ikke at være så ultimativ – at se hvad der kommer til at ske.

Hvis han spørger mig direkte, hvad jeg tænker om OS vil jeg naturligvis være helt ærlig, men så længe han ikke afkræver mig svar, og ikke skubber mig ud i noget, hvor jeg ikke kan være ærlig, så holder jeg døren åben lige så stille. For der er jo et eller andet her, måske ikke lidenskab, men noget er der, ellers ville jeg ikke kunnet have holdt ham i hånden eller kysset ham.

Min søde terapeut, ved at jeg kan være meget meget hård ved mig selv, og til tider har en barsk indre dialog med mig selv. Hun har sagt at jeg skal prøve at se mig selv som nybegynder når det gælder at indgå i en ligeværdig, ærlig realtion. En relation, hvor det ikke er mig, som hele tiden gi’r og holder realtionen gående og spændende.

En nybegynder, et fint begreb for mig fordi det er neutralt og jeg med tiden kan komme videre til næste trin, øvet 🙂

Sommerregn, hvordan går det hos dig?

Knus