Svar til: Lizzy status

#1162
Lizzy1210
Deltager

Kære Rosmarin

Tak for din fine kommentarer. Jeg har som du skriver helt sikkert fået et stort hak i mit selvværd og er mere forvirret over kærlighedens væsen end nogensinde.

Uden at tærske mere langhalm over det end I kan holde ud til, så er det for mig ubegribeligt at alt det ens kæreste elsker en for på så ultra kort tid kan blive den faktor, som gør at min kæreste må bryde op.

Jeg kan mærke at det har gjort mig så godt at skrive om det herinde, for det bliver ligesom mere og mere absurd for mig det hele. Og det tænker jeg godt, det flytter i hvert fald fokus lidt. Kan godt se når jeg læser jeres kommentarer, at jeg HAR været udsat for noget, som ikke er helt fint i kanten, og som jeg ikke skal tage ansvar/skyld for. Jeg forblev mig selv hele forholdet i gennnem.

Men jeg har også tænkt meget over, at jeg både nu og den sidste måned lod mig byde alt for meget/alt for lidt. Og DET er mit ansvar.

Drømte natten til i går en meget ubehagelig drøm, som har perspektiveret tingene for mig. For den drøm kom ikke ud af ingenting og satte virkelig tingene på spidsen for mig.

Her kommer den:

“Min ex og jeg var stadig sammen. Vi havde nogle fremmede børn i vores varetægt. Jeg kender dem ikke i virkeligheden. Ved ikke helt hvorfra, med der opstod i drømmen pludselig en mistanke om hvorvidt min ex misbrugte disse børn.

Efter noget tid konfronterede jeg ham med mistanken, og spurgte bl.a. til nogle pletter på børnenes sengetøj.

Min kæreste benægtede ikke, tilstod dog heller ikke. Men det at han ikke nægtede betød at han måtte forlade hjemmet.

Det næste jeg husker fra drømmen er, at jeg ringer til min ex. Jeg er lykkelig fordi jeg på nettet har fundet noget vildt dyrt vaskepulver, og det kan fjerne alle grimme pletter.

Så nu kan du kommer hjem siger jeg glad til ham i telefonen.”

Puha 🙁 Jeg tænker at den drøm fortæller mig at jeg været ude i forløb, hvor jeg har villig til at finde mig i hvad som helst, bare han blev hos mig.

Og for god ordens skyld, min ex har aldrig været mistænkt for pædofili.

Kram og tak!