Svar til: Lizzy status

#1118
Salamina
Deltager

Nej, det går ikke for godt lige nu med at finde klip til dig, Lizzy. Jeg søger videre og jeg vil nok finde de relevante Operah klip en dag.

Men hey, hvad nu, hvis du tænker på, at du har lært noget om dig selv med din nu eks, som du kan bruge til når du møder ham guldet. Så er det måske til at bære. Det er egentlig min proces – jeg ville ikke have været i stand til at være, hvor jeg er nu, uden de dårlige tider. Det betyder også, at jeg eks. ikke kunne ha’ oplevet det med min græske osv. Et eller andet sted ville det vel være mere sørgeligt, hvis ham din nu eks var stjerne og du havde kvajet dig til et brud. Men det ved du absolut godt ikke er sandt.

Jeg tror ikke på, at han møder en ny “frelser” måske hælder jeg mere til at han møder en ny krænker, som han eks-kone.
Hvis jeg skal være brutal, så har eks-konen måske også været indover mere end vi tror også imens du har kendt ham. Det er smerteligt, at tænke på meeen med hendes pågåenhed, så tænker jeg, alt er muligt. Jeg har en ven, det er 100 pct. platonisk venskab imellem ham og jeg men han har en eks, og hun er som din hans eks op ad dage. De har også brudt med hinanden men jeg tror han hopper, når hun springer stadigvæk. Det er hvad jeg tror! Fordi hun også har det der sex-gen, som er ret styrende. Det her er ikke for at sætte flere griller i hovedet på dig men det er faktisk en tanke jeg har tænkt hele vejen. Og jeg synes det er fair nok, at give dig alle tænkelige muligheder.
Den symbiose historie jeg har i bagagen, som ligner din, altså min eks der var styret af de samme “jeg er ikke noget værd” og det kombinerede han altså med sex der lignede, hvis du tænker ud i ydmygelser og s/m og andre af den slags tangenter. En af grundene til både vores mange brud og endelige brud, var at jeg opdagede, hvor løs på tråden han var i sin søgen efter at blive fornedret seksuelt af både kvinder og mænd, han beskrev det selv som, at det kun var sex, det havde ikke noget med kærlighed at gøre og det var mig han elskede.
Jeg skriver dette til dig Lizzy, uanset at det kan lyde helt absurd men hvis du ser på jeres historie med disse vinkler, så kan det enten være du tænker jeg er skingrende sindssyg eller du kan se et plot, som måske har været der… hvad ved jeg.

Nu skal jeg sove snart. Ønsker dig afklaring. Kram og knus