Svar til: Lizzy status

#1075
Salamina
Deltager

Kære Lizzi

Her er gl. Genfødt skriver i ny variant.

Nu skriver jeg ligeud, hvad jeg kredsede omkring da du skrev om foholdet i første omgang.

Well. Fundamentalt var der noget helt galt med det forhold, som du kalder dit livs kærlighed.

Det fundamentalt forkerte var, at du blev antennebarn sammen med ham. Hvis man i et voksent kærlighedsforhold lader sig styre af, at han den ene dag savner grænser og næste dag savner frirum og næste dag igen noget tredie, så er klokken bare slået. Der er ikke noget at diskutere. Det er bare om, at få benene på nakken og overlade mysterierne til ham selv. Ellers går du over i frelser rollen.

Du var ikke i offer rollen, du var i frelser rollen med ham her. Og det peger tilbage til din mormor og alt det der i din barndom, hvis vi skal være meget dybe for en kort bemærkning. (Tror jeg).

Hans forhold til hans ex var også sygt. Manden er overhovedet ikke værd at samle på. Nøgternt set og groft sagt!
Det gamle ordsprog med ”Vis mig dine venner og jeg skal fortælle dig, hvem du er” kan altså også bruges i kærlighed. ”Vis mig dine eks-kærester…”

Helt ærligt, både ham og hans ex-kæreste var/er jo promiskuøse… (hun var i hvert fald) han kommer fra et hamrende uharmonisk, usundt og så oven i købet var det langvarigt!? forhold og over i dine arme. Hans eks bollede med alt eller ville i hvert fald gerne bolle med alt, hvad der var over 37 grader varmt og af vist også af begge køn og så var hun vist også på enten coke eller amfetamin så vidt jeg husker, jamen, herre jemini.

Så taler han om, at du er ærlig og kærlig, det er du også Lizzy

– men han er kosher i en helt anden liga end den du tilhører. Han efterstræber nok, at være i din liga netop fordi han ikke er det, men det er ikke det samme som, at du kan lære ham, hvordan man kommer i den liga eller at han dybest set har reelle hensigter om at være i den liga – jo måske med hans bevidsthed men ikke med hans ubevidste jeg. Du kan nok se, hvor langhåret det bliver med ham.

Det der med at han mener, at han er et skarn, der fortjener at blive smidt på møddingen, det stammer fra hans barndom og hende hans eks behandlede ham lige præcis sådan! Overpissede ham ved at være totalt grænseoverskridende med at ville i kanen med alle hans bedste venner osv. – og det var han vild med – man kan godt være vild med det selvom man ved det er forkert, det er lige præcis det den dysfunktionelle baggrund avler, den avler selvbilleder, som er helt helt skæve, og ham din eks ved godt at noget er helt skævt men han er ikke helt på det rene med, hvad fanden det helt er endnu.

Han har det sorte bælte i dysfunktionalitet. På det ubevidste plan søger han smerten fordi han er sådan et skarn.

Sådan er det, søde Lizzi. Rejs til Barcelona med dine to gode mandevenner og tag et nyt livtag med livet. Jeg mener du er stjerne! Hvor er det godt du snart skal rejse til Barcelona 🙂

Kram og knus