Svar til: Lizzy status

#1116
Lizzy1210
Deltager

Hej igen

Sommerregn, hvor dejligt at du er med nu også 🙂 Jeg har tænkt på dig og på hvordan det mon går hos dig. Det må du fortælle om ved lejlighed, ikke?

Tak for jeres indspark, og Sommerregn, du bekræfter igen at vi to har en del tilfælles.

Lige nu er jeg tilpas med at der er 14 dage at køre på, så jeg behøver ikke at beslutte noget nu. Vil lade det modne og se hvor jeg er om 14 dage.

Tror dog at jeg har besluttet at jeg, hvis jeg skriver, og det gør jer formentlig, hvis jeg skal være den jeg nu engang er, så bliver der ikke tale om en gave, eller en lang mail men blot en kort sms.

Salimina, nej jeg har ikke fået set så meget Oprah, har ikke haft så mange kanaler, men kan jeg mon finde noget på nettet?

Hvor fint at du taler med dine døtre om dette og at de måske kan få en begyndende bevidsthed omkring det.

Tror helt klart at jeg ligger i frelser/offer registeret, krænkerdelen er vist ikke udpræget stærk hos mig.

Jeg er så rundtosset, kan ikke finde hvile i mig selv, spekulerer som gal, vender og drejer det hele og forstår ikke hvorfor de halvandet år endte sådan her.

Men én ting har jeg fundet fred med, og jeg håber det kan blive min redning i alt det her:

Jeg har været en fantastisk kæreste!!
Jeg har været varm, kærlig, loyal, støttende, lidenskabelig, rummelig og forstående.
Der er ikke noget jeg ikke har gjort, ingen sten jeg ikke har vendt.

Hvis jeg skal finde noget i min adfærd, der ikke har styrket os som par, så har jeg efter det første brud nok haft svært ved at stå fast på mine behov og mine ønsker, og er derved blevet lidt utydelig for ham til sidst. Det er nok noget af det han tænkte på, da han talte om han mistede respekt for mig, når jeg ikke gav ham modstand og fordi jeg fastholdt, at jeg elskede ham helt til det sidste. Men at hans måde at udtrykke det på er ret uheldig og meget lidt forstående, det vil jeg nu alligevel mene.

Fuck, nu er der kun det lange seje træk tilbage til noget der ligner et liv i ro.
Håber at det at jeg ikke længere skal kæmpe for hans kærlighed, opmærksomhed og hans lyst, som jeg skulle den sidste måned, (og måske endda lidt længere, hvis jeg skal være ærlig over for mig selv) på sigt vil frigive noget energi, som jeg kan bruge på mig selv og mine skønne drenge, som jo også er ulykkelige lige nu.

Det betyder mere end I aner at I alle bidrager, I har så mange gode reflektioner, som har fået mig igennem de sidste 2 dage.

I er guld værd for mig!!

Kram