Svar til: Lizzy status

#1114
Salamina
Deltager

Imens jeg har siddet og skrevet på den her opgave har jeg talt med mine to døtre om de tre roller, de ser jo nogle skitser og illustrationer til opgaven osv.
Det er klart, at vi har talt om, at vi hopper da alle sammen lidt rundt i de der roller, det ville nok være umenneskeligt ikke at gøre det, men hvis de spilles ud solo og for fuldt blæs, for eksempel frelser rollen, så er der noget tvist måske på personligheden, som slår for hårdt igennem ligesom der også er på de to andre roller.
Det var lidt sjovt med mine døtre på hhv. 12 og 14 år (lige blevet) da de så jeg havde nogle skitser og noter til den med de tre roller, så var de meget på at de i hvert fald ikke var nogen af de tre. Det var sødt og fordi de mener alt, hvad jeg beskæftiger mig med er sygt, ha ha. Så de tager jo afstand og sådan der noget. Men da jeg forklarede dem, jamen, når du bliver sur på xx veninde og så bliver hun ked af det og så undskylder du og siger det skal hun ikke være og så siger hun at det er i orden og tilgiver dig og så tilgiver du også hende men så begynder hun at sige at det ikke er første gang og bebrejde dig at det har du gjort før og så siger du at bla bla bla bla, jeg kan ikke huske præcist, hvad jeg hev op af hatten, men jeg fik sgu meget godt illustreret for dem, hvordan de også selv kan hoppe rundt imellem de tre roller, hvis jeg selv skal sige det. Altså, det er noget vi alle sammen kører lidt rundt i på daglig basis nærmest men hvis man kun hænger ovre i det ene hjørne af trekanten hele tiden, så kan det blive en fast kurs og et problem.

Kram